In carti si-n vin sta adevarul. Descopera-l si tu!

Home/Stiri/In carti si-n vin sta adevarul. Descopera-l si tu!

La multi ani, doamnelor! La multi ani, domnisoarelor! Sa aveti o primavara insorita si infloritoare!

Noi, aici la Dacris, trebuie sa recunoastem: ne-am tot gandit si razgandit, ce cadou special sa va oferim la inceput de primavara, pentru comenzile de pe site. Am cautat un produs prin care sa multumim doamnele, dar sa nu suparam nici domnii. Asa am ajuns la varianta actuala, speram noi castigatoare, in sensul in care chiar ne dorim sa va faca placere si sa fie un cadou… special.
Asadar, toate comenzile de peste 250 de lei, inregistrate pe papetarie.net in perioada 1 – 9 martie, vor primi un cadou la alegere dintre:

1. Cartea „De ce iubim femeile”, a lui Mircea Cartarescu. Un volum revelator, cald, deschis si amuzant. „De ce iubim femeile? Pentru ca le zambesc tuturor copiilor mici care trec pe langa ele. Pentru ca trec cu un curaj neasteptat peste toate servitutile anatomiei lor delicate. Pentru ca-si ojeaza unghiile de la picioare. Pentru ca au un fel de-a rezolva probleme care te scoate din minti. Pentru ca au un fel de a gandi care te scoate din minti”, iar lista motivelor continua in cartea lui Mircea Cartarescu, pe care chiar te rugam sa o descoperi alaturi de noi.

2. O sticla de vin de Bordeaux – Chateau D’Orval. Un vin excelent, medaliat cu aur la Bordeaux in 2009, este un cupaj clasic bordolez, cu taninuri suple si un buchet foarte fructat si armonios si note fine de vanilie. Merita baut in compania unor branzeturi fine sau a unei fripturi de rata la cuptor. Un vin pe care speram sa-l savurati si sa-l indragiti, cel putin pe cat l-am adorat si noi.

Asadar, v-am pregatit doua cadouri simple, dar care speram sa va provoace o bucurie imensa. Pentru ca, nu-i asa, in vin si-n carti sta adevarul. Haideti sa-l descoperim impreuna, in aceasta minunata luna a femeilor!

By |1 martie|Stiri|0 Comments

Leave A Comment