În ajun de Black Friday?

Home/Promotii, Stiri/În ajun de Black Friday?

Încă o zi și ajungem la cel mai așteptat eveniment al lunii noiembrie sau poate chiar al anului – Black Friday. În această zi, toată lumea pornește la o mare vânătoare de reduceri și oferte promoționale, care mai de care mai avantajoase.

Black Friday, sau în românește Vinerea Neagră, este originară din S.U.A. și a început ca o convenție între retaileri și consumatori pentru a da startul cumpărăturilor de sărbători. Termenul datează încă din anii ’60, dar în România este relativ recent.

Dacă vrei ca această perioadă a reducerilor să fie cât mai benefică pentru tine, atunci trebuie să îți sufleci mânecile și să te apuci de treabă (Black Friday este acum cel mai mare eveniment din lume dedicat în totalitate discount-urilor).

Poți intra în competiție sau poți profita și cumpăra! 🙂

Știi ce-ți dorești sau îți trebuie?

În primul rând, pregătește o listă cu ce le trebuie biroului sau angajaților tăi. În al doilea rând, studiază piața în ceea ce privește produsele de care ai nevoie, prețul, calitatea și cantitatea de care ai nevoie.

Ne adresăm companiilor multinaționale, băncilor și companiilor de asigurări, hotelurilor, companiilor mici și mijlocii, dar și revânzătorilor, lanțurilor de magazine Cash & Carry și magazinelor de mari suprafețe.

Într-un cuvânt, nu-ți face griji! Îți putem oferi tot ceea ce îi trebuie biroului tău, cu reduceri de până la 76% în perioada de Black Friday!

Promptitudine

Așa cum în task-urile zilnice dai dovadă de promptitudine, trebuie sa fii prompt și atunci când ceasul atinge 00:00 și reducerile devin active. Altfel, riști să întâmpini problema stocurilor indisponibile. Profită cât mai repede!

Răbdare

Ai plasat comenzile de care ai nevoie, acum trebuie doar să ai răbdare până când vei vedea produsele la ușa biroului tău. Din cauza perioadei foarte aglomerate, curierul ar putea întâmpina probleme. Nu e chiar Moș Crăciun, dar în cazul acesta poate fi confundat… 🙂

Ne întâlnim vineri în Black Friday! Spor!

Vizitează-ne și pe:

By |17 noiembrie|Promotii, Stiri|0 Comments

Leave A Comment