Prea cald? Chez Mazilique te învaţă să prepari ceai rece la birou

Home/Avem in magazin/Prea cald? Chez Mazilique te învaţă să prepari ceai rece la birou

Soare, cer albastru fără pic de nori, căldura te toropeşte şi te îndeamnă la somn…perfect, dar oops! eşti încă la birou! Ai da aerul condiţionat mai tare, dar colega de birou iarăşi se plânge că este “curent”. 🙂 Ce e de făcut?

Din fericire, avem soluţia perfectă pentru această dilemă de vară, când temperaturile nu au milă deloc de noi: o reţetă de ice-tea! Simplu şi rapid de făcut, acest ceai răcoritor este cu siguranţă mult mai gustos şi mai sănătos decât orice ice-tea ai cumpăra din magazine!

Cum convingerea noastră este că în fiecare domeniu trebuie să apelezi la un specialist, am rugat-o pe Mazi de la www.chez.mazilique.ro să ne “divulge” o reţetă magică.

Iată ce ne-a propus!

Ice-tea citric

Ingrediente

6 plicuri din ceaiul preferat

2 linguri de zahăr

10 fire de mentă proaspată

300ml suc proaspăt de portocale

zeama de la 1 lime

1⁄2 portocala tăiata felii, frunze de mentă şi gheată – pentru servit

Mod de preparare

1. Prepară ceaiul folosind 1,3 litri de apă şi zahărul. Adaugă mentă si las-o la infuzat 10 minute. Strecoară-l si lasă-l la răcit.

2. Pune ceaiul intr-o carafă, adaugă sucul de portocale si serveşte-l împreună cu felii de portocale, mentă şi multă gheată.

Vă invităm să descoperiţi toate sortimentele de ceai de pe  dacris.net şi să încercaţi această delicioasă reţetă. Cine încearcă primul, să ne transmită o poză, ok?

Leave A Comment