Draga Mos Craciun

Home/Stiri/Draga Mos Craciun

Draga Mos Craciun,

Nu ti-am mai trimis demult scrisori, pentru ca anii au trecut si eu n-am mai crezut in tine. Imi dau insa seama in fiecare an ca as fi mult mai fericita daca as mai crede in tine. Ce zici, anul acesta facem o invoiala? Eu cred in tine si tu cobori usor pe cos, macar in visurile mele?

Despre anul care a trecut, nu stiu sa-ti
spun cat am fost sau nu am fost de cuminte… Unii zic c-am fost, altii zic ca nu…

Dar in anul care vine, vreau neaparat sa ma ajuti sa fac ceva mai mult pentru oamenii care ma inconjoara si care au nevoie de ajutor. Vreau sa particip si eu cu putina fericire in viata celor care nu au avut atat de mult noroc ca mine. Vreau sa-i ajut pe copiii fara parinti sa fie bucurosi pentru ca de Craciun primesc un cadou, oricat de mic. Vreau sa-i ajut pe copiii isteti, dar care nu au unde invata acasa, cu conditii mai bune in centrele de zi, cu pixuri mai haioase si mai frumos colorate. Vreau sa-i ajut pe cei bolnavi sa petreaca zilele mai fericiti, in atelierele de creatie in care lucreaza.

Si cel mai mult, imi doresc sa conving cat mai multi oameni sa ne ajute sa strangem cat mai multi banuti pentru United Way, care are grija ca cei cu noroc mai putin sa-si recapete speranta.

Iti multumesc, Mos Craciun si iti promit ca nu am sa te dezamagesc.

Implica-te si tu! Adu putina fericire in viata celor care nu au avut atat de mult noroc ca noi! Comanda produse marcate cu semnul si 5 sau 10 lei din pretul articolului cumparat va ajunge la United Way.

By |23 noiembrie|Stiri|0 Comments

Leave A Comment