Descoperă obiceiuri neobișnuite de Paște și surprizele Pilot

Home/Stiri/Descoperă obiceiuri neobișnuite de Paște și surprizele Pilot

Mersul la biserică, cozonacii și ouăle roșii sunt tradiții pe care le cunoaștem și le practicăm cu toții în zilele de Paște. Pe lângă acestea, fiecare respectă anumite obiceiuri pentru că le-a moștenit din familie, chiar dacă pentru prieteni sau colegi pot părea bizare. Tu ce tradiții dintre cele de mai jos cunoști și respecți?

În mai multe zone din țară se spune că în Joia Mare, noaptea, nu trebuie să adormi. Cel care nu stă treaz va fi leneș tot restul anului. Ouăle roșii și lumânarea aprinsă la biserică în noaptea Învierii trebuie să fie nelipsite din casă, căci se spune că protejează casa. Iar dacă plouă în ziua de Paște înseamnă că vremea va fi neprietenoasă până în ziua de Rusalii. În Moldova, pe lângă pască și cozonac se mai prepară o prăjitură specială, numită “babă”, care se mănâncă doar în ziua de Paște. O tradiție din Banat spune ca cei mici să se spele cu apa în care a stat peste noapte un ou roșu, ca să fie roșii în obraji și sănătoși. În Ardeal, fetele sunt stropite cu parfum ca să aibă noroc tot anul, iar în Sibiu se împodobește un pom cu ouă roșii.

Și noi la Dacris avem un obicei „neobișnuit”: în preajma sărbătorilor îți facem surprize și pregătim reduceri și cadouri! De această dată avem o lună întreagă de promoții – luna aprilie a devenit luna Pilot, cu reduceri la întreaga gamă de instrumente de scris Pilot!

Dacă ești în căutarea cadourilor pentru cei dragi, pentru partenerii de business sau pentru tine, ai de unde alege! Pixul Pilot Coupe este practic și precis, ideal pentru a fi folosit zi de zi. Gama Pilot MR Wildness este emblema eleganței – designul modern cu imprimeuri inspirate din sălbăticie se potrivește oricărei ținută office. Gama este disponibilă în trei variante: stilou cu cerneală, roller cu cerneală lichidă și pix cu bilă cu cerneală hibridă de ultimă generație. Dacă vrei să ai o semnătură impecabilă, alege unicul stilou din lume cu peniță retractabilă Capless – scrii fără cusur și nu stai cu grija capacului. Suntem convinși că vei găsi la noi pe site cadourile potrivite Grabește-te să le comanzi, mai sunt doar câteva zile!

Iar după ce te-ai asigurat că ai cumpărat cadouri pentru toată lumea, te încurajăm să te bucuri de sărbatori liniștite! Paște fericit!

By |8 aprilie|Stiri|0 Comments

Leave A Comment