De Ziua Pământului, fii eco la birou!

Home/Stiri/De Ziua Pământului, fii eco la birou!

Tu cât de atent ești cu mediul? Reciclezi hârtiile de care nu mai ai nevoie sau pet-urile din care bei apa zilnic? Folosești becuri economice sau închizi lumina și oprești apa când nu le mai folosești? Poate că deja ești  eco și nici nu ai făcut-o intenționat, dar gesturile tale au ajutat cu adevărat natura. Ei bine, dacă vrei să te implici mai mult, există soluții simple.

Data viitoare când schimbi hârtia pentru flipchart, asigură-te că alegi varianta reciclată. Sau poate obișnuiești să lipești post-it-uri peste tot. De ce să nu folosești notițe adezive eco? Ai grijă ca atunci când scrii să folosești ambele părți ale foii sau să le păstrezi pe cele nescrise pentru ciorne! Dacă îți aduci prânzul la birou în caserolă, alege una pe care o poți spăla și reutiliza în favorea celor de unică folosință. Sau dacă îți este mai comod să le folosești pe acestea, asigură-te că ajung la un centru de reciclare.

Câteodată este bine să mai lași mașina acasă. Încearcă să mergi pe jos ori cu bicicleta – de când nu ai mai făcut o plimbare prin oraș? Vei fi mult mai energic la muncă și vei duce la capăt toate sarcinile cu succes!

Dacă ai o prezentare de susținut, scrie pe o tablă magnetică fabricată în proporție de 50% din oțel reciclat. Iar dacă nu mai ai unde să depozitezi documentele, optează pentru cutii de arhivare eco.

Chiar dacă Ziua Pământului este o singură dată pe an, tu poți ajuta de fiecare dată când scrii ceva, de exemplu. În gama Pilot găsești o mulțime de instrumente de scris din materiale reciclate. Iar până la sfârșitul lunii ai reducere de până la 40% la rollere, benzi corectoare, markere și multe altele. Ți-am pregătit o întreagă categorie de produse eco din care poți alege! Noi reușim să fim eco, așa că ne așteptăm să încerci și tu!

Ziua de 22 aprilie marchează momentul în care s-au pus bazele inițiativei de conștientizare și luptă pentru ocrotirea Pământului. Este un prilej bun pentru a ne aminti cât de simplu este să avem grijă de mediul înconjurător. Nu este nevoie de gesturi mărețe pentru a dovedi că protejăm natura, ci de câteva detalii care fac diferența. Împărtășește cu noi ideile tale despre cum sa fii eco!

By |22 aprilie|Stiri|0 Comments

Leave A Comment