De ce e interesant Dacris pe Linkedin? Ne spune azi, Denisa Cantaragiu

Home/Interviuri, ViataLaBirou/De ce e interesant Dacris pe Linkedin? Ne spune azi, Denisa Cantaragiu

De ce se împrietenesc oamenii pe Linkedin când se împrietenesc? Asta ne-am întrebat noi și am decis să aflăm răspunsuri direct din comunitatea noastră de aici. Denisa Cantaragiu a fost cucerită de noi datorită postării despre scrisul de mână care la scara evoluției umane scrisul pe calculator s-a întamplat acum 2 secunde, iar scrisul de mână de când desenam bivoli pe pereții peșterilor”, ne-a spus ea.

Denisa Cantaragiu, Sales Director la Leadder, este printre prietenii noștri cei mai activi de pe Linkedin-ul Dacris România. Așa că ne-am decis să povestim puțin cu ea despre ce caută ea pe această rețea de socializare, cum de ne-am împrietenit și alte sfaturi de viață. J Este foarte interesant, vă spunem sincer. Plus autentic, adică exact așa cum ne place nouă și cum îi stă bine unui profesionist din orice domeniu.

Denisa folosește Linkedin cel mai mult în faza de prospectare a procesului de vânzări. Practic, așa încearcă să cunoască mai bine persoana respectivă, înainte de întâlnirea propriu-zisă, ca să se poată concentra mai bine pe prioritățile acesteia. Ca și noi, și ea caută oameni noi cu care să aibă interese comune și alături de care să poată transforma lucruri reale în viața profesională. #ViațaLaBirou poate fi și mai frumoasă dacă alegem să comunicăm mai mult între noi.

 

Cum ai ajuns să ne dai follow pe Linkedin?

Îmi place de voi. Deși nu sunt clientul vostru, înțeleg foarte clar că sunteți o firmă serioasă preocupată de performanță. Mie îmi plac oamenii preocupați de performanță (chiar dacă nu le iese încă, sau ne le iese mereu). Am apreciat foarte mult că ați investit bani într-o piesă de teatru. Pentru mine asta înseamnă că aveți niste lideri pentru care eu aș lucra. Am apăsat butonul de follow cand ați avut postarea cu scrisul de mână. Scrisul de mână este pentru productivitate cum e sportul pentru mușchi, e singurul mod real de clarificare a ideilor. La scara evoluției umane scrisul pe calculator s-a întamplat acum 2 secunde, iar scrisul de mână de când desenam bivoli pe pereții peșterilor.

Ce i-ai recomanda unui om care nu are cont de LinkedIn?

Nimic. Probabil că are un motiv să nu aibă sau, și mai probabil, nu a identificat Linkedin ca un pas relevant către un obiectiv al lui clar. Unii, probabil, din lipsa unui obiectiv clar. Dacă totuși trebuie să le recomand ceva, le-aș recomanda ce aș recomanda oricărui om: să fie bun cu ceilalți, să citească, pentru că îi prelungește viața, să fie neobosit în urmărirea viselor lui, să facă ceea ce zice că face, să doarmă mai mult, să le spună cu vorbe că îi iubeste pe cei ce îi iubește etc.

Ce ar trebui să înțelegem despre Denisa Cantaragiu în latura ei profesională?

Nu trebuie,  că sunt puține lucruri în viață care trebuie. Sunt fericită, însă, când clienții pe care îi servesc îmi spun, prin vorbe sau comportament, conștient sau nu, că sunt pe drumul bun spre viziunea mea: ca ei să aibă succes în ce și-au propus să facă. Asta are multe implicații – plecând de la dedicarea și rigoarea cu care îmi fac munca care îi servește pe ei (dar asta probabil fac foarte, foarte mulți oameni) până la o stare alertă mental permanentă de a identifica oportunități pentru ei, care nu neapărat mă includ pe mine (pe felia mea de vizibilitate, normal). Asta e abilitatea de care sunt cea mai fericită ca am dobândit-o: să mă gândesc în mod natural, constant, la businessul lor așa cum mă gândesc la al meu.  Știu că pare un clișeu dar nu îmi pasă cum pare. Pentru mine e important ce cred și simt clienții noștri actuali și viitori.

Dacă și tu vrei să fii printre prietenii noștri de pe Linkedin, abia te așteptăm să ne cunoaștem și poate te vom prezenta și întregii comunități Dacris. Suntem a big family here, uniți de #ViataLaBirou.