Dan Fați, CEO-ul Dacris, ”Professional of the Year”

Home/Stiri/Dan Fați, CEO-ul Dacris, ”Professional of the Year”

Suntem foarte mândri de recunoașterea internațională pe care Dan Fați, unul dintre cei trei membri fondatori Dacris, a primit-o în cadrul European Office Products Awards. Acesta a fost declarat cel mai important leader de business din Europa în zona de office supplies.

În mod normal, gala ar fi fost organizată, ca de obicei, la Amsterdam, într-un mediu festiv. Situația specială de anul acesta a făcut ca premiile să fie decernate în cadrul unei conferințe pe ZOOM, la finalul săptămânii trecute.

Dan Fați a obținut punctajul maxim la toate categoriile care au cântărit decisiv în acordarea titluilui de „professional of the year”: inovație, abilități de leadership, profesionalism și contribuție directă la dezvoltarea business-ului.

„Să facem lucrurile să se întâmple, aceasta a fost deviza mea în anul precedent și în toți cei 27 de ani de când am pornit Dacris”, declară Dan Fați.

Mutările sale câștigătoare au fost creșterea investițiilor în online și dezvoltarea categoriilor de tipar, papetărie și protocol, precum și punerea la dispoziția clienților corporate a produselor de curățenie și a celor de protecție anti-COVID: „Am reușit să achiziționăm, uneori cu eforturi supraomenești, produsele anti-Covid cerute pe piață, cu respectarea foarte strictă a legilor de certificare. Dar cel mai important a fost să transmitem tuturor colegilor că suntem împreună și vom ieși din această perioadă mai puternici. Iar, prin intermediul lor, să dăm încredere clienților, furnizorilor și partenerilor Dacris că suntem prezenți și împreună găsim soluțiile cele mai bune”, a declarat Dan Fați.

Printre deciziile strategice care i-au adus distincția a fost și creșterea capacității de depozitare și a relocării depozitelor din Otopeni în Mogoșoaia, fapt care a crescut calitatea serviciilor oferite.

Primul său gând în aceste momente speciale se îndreaptă către colegii care i-au susținut viziunea și au făcut-o să devină realitate: „Sunt foarte bucuros că, într-un an atât de greu și atât de solicitant pentru noi toți, am reușit, în primul rând, să ne menținem cei peste 250 de colegi din Dacris sănătoși. Acesta a fost un mare câștig al nostru, pentru că am putut să ne focusăm pe motivarea echipei și eficientizarea modului de lucru hibrid: birou – acasă.”

Pe lângă dezvoltarea continuă și creșterea constantă a business-ului, unul dintre plusurile companiei este capacitatea de a se adapta vremurilor, oricât de grele ar fi acestea. Așa se face că și în perioada crizei economice din 2008, Dacris a reușit să-și regândească strategia și să obțină rezultate care păreau imposibil de atins.

Premiile ”European Office Products Awards” (EOPA) sunt organizate în fiecare an de către OPI, cea mai mare rețea globală de informații, studii de piață și analize din domeniul office supplies, înființată în 1991.

Ne bucurăm că cel mai important premiu din categoria office supplies a ajuns în România și vă mulțumim tuturor fiindcă ne dați șansa de a fi tot mai buni de la an la an!