Dacris Impex a castigat premiul Regional Reseller of the Year in Europa!

Home/Companie, Stiri/Dacris Impex a castigat premiul Regional Reseller of the Year in Europa!

Dacris s-a numarat printre castigatorii editiei 2012 in cadrul concursului “European Office Products Awards” (EOPA)  concurs organizat  la Frankfurt cu ocazia targului “Paperworld”, cel mai mare targ pentru articole de birou si rechizite din Europa.

Mai mult de 350 de invitati au fost prezenti la acest eveniment  prestigios organizat  anual de catre OPI si Messe Frankfurt. Competitia a fost mai puternica decat oricand, de aceea alegerea castigatorilor pentru fiecare categorie a fost o adevarata provocare  pentru juriul EOPA .

In acest context, Compania Dacris Impex  este incantata sa anunte ca a castigat titlul pentru cel mai bun distribuitor  regional in anul 2011, in domeniul articolelor de birou.

Este al doilea an consecutiv cand Dacris Impex se afla pe lista scurta a EOPA,  ceea ce confirma rezultatele pozitive ale companiei intr-o perioada cand in mediul de afaceri se discuta doar despre criza economica si scaderea vanzarilor.  Succesul Dacris este sustinut prin parteneriatele puternice si de durata cu furnizorii si clientii sai.  Juriul a fost impresionat de faptul ca Dacris Impex continua sa inoveze permanent.

Office Products International (OPI)-  leaderul publicatiilor din industria articolelor de birou, cu peste 40 000 de cititori in 112 tari – organizeaza anual concursul european „European Office Products Awords” (EOPA) destinat firmelor europene care activeaza pe piata articolelor de birou.

Categoria „Regional Reseller of the Year” se adreseaza distribuitorilor regionali, ale caror povesti de succes pot demonstra cum au abordat si castigat piata locala oferind servicii competitive si aplicand strategii inovatoare.

Dacris Impex  este prezent de peste 17 ani pe piata romaneasca si este specializat in importul, distributia si comercializarea articolelor de birou si a produselor tiparite. Dacris este unicul importator al produselor Pilot in Romania si distribuitor pentru branduri de renume precum: 3M, Fellowes, Tarifold, Xerox, HP, Esselte, Rapid, Aero, Etilux, Elba, Brother, Papyrus, Noki, Trodat, Tork, Aurora, M&M, L’Oblique.

Lista completa a castigatorilor o puteti urmari aici

Leave A Comment