Cum ştii că ai găsit jobul perfect pentru tine?

Home/Stiri/Cum ştii că ai găsit jobul perfect pentru tine?

Se întamplă ca unii dintre noi să îşi găsească din prima încercare o slujbă care să li se potrivească precum o mănușă sau alţii pot căuta ani la rând acel ceva care să-i împlinească pe plan profesional.

Chiar dacă lucrurile nu sunt atât de clar delimitate şi există multe tonuri de gri pe lângă alb şi negru, un singur lucru este cert: tuturor ne-ar plăcea să avem un job perfect, care să ne facă fericiţi.

Ne-am gândit la câteva indicii, care ţi-ar putea da o perspectivă mai bună asupra felului în care te raportezi la jobul curent. Dacă te identifici în majoritatea afirmaţiilor, te poţi considera (foarte) norocos! 🙂

  1. Te duci la birou gândindu-te cu plăcere la planurile din ziua respectivă. Nu contează că este luni sau vineri, eşti încântat să te ocupi de proiectele tale şi abia aştepţi să le “pui pe hârtie”.
  2. Ai şi uitat ce oră este. Nu stai cu ochii pe ceas sau aşteptând următoarea pauză de cafea, eşti prea ocupat să faci cât mai multe lucruri să se întample.
  3. Şedinţele te stimulează şi abia aştepţi să vezi ce “se mai pune la cale”. Simţi că faci parte din nucleul unde se gândesc deciziile şi asta te ajută să ajungi la rezultate. Nu eşti un simplu spectator în scaunul de birou, ci te implici activ.
  4. Te gândeşti la succesul rezultatelor tale, mai curând decât la recompensele bănești. Să recunoaştem, salariul este foarte important, dar fără un psihic bun și un tonus asemenea, parcă îşi pierde din strălucire.
  5. Te simţi inspirat de colegii cu care colaborezi direct. Un mediu care să-ţi provoace inteligenţa şi să-ţi menţină treaz interesul este ideal, iar când în jurul tău sunt  persoane captivante şi pasionate se creează o efervescenţă de care beneficiem toţi.

Ce aţi mai adăuga la listă?

Sursa foto: brandman.edu

Vizitează-ne și pe:

Leave A Comment