Creativitate all the way!

Home/Stiri/Creativitate all the way!

Cum ar fi să lucrezi într-un birou în care creativitatea este prezentă peste tot? Poți să dai chiar tu startul!

Ne petrecem mai mult de jumătate din timp la birou în fața calculatorului. Dar atunci când îți odihnești un pic ochii ce ar fi să vezi ceva frumos, relaxant, amuzant, care să contribuie la starea ta de bine?

Te întrebi acum ce anume ar putea fi… Poate să fie chiar biroul tău! 🙂

Un mediu plăcut la birou, ne determină să avem o atitudine mai pozitivă în privința orelor de muncă. Altfel, devenim mai eficienți, și…mai creativi, da!

Care sunt cele mai folosite accesorii de birou, și cum le asortăm?

Pentru a obține un decor pe placul nostru, trebuie să ținem cont de culoarea biroului nostru.

Astfel, dacă avem un birou închis la culoare, trebuie să avem accesorii mai luminoase și pline de culoare, iar în cazul unui birou mai deschis la culoare, accesoriile trebuie să fie de culori neutre sau mai închise.

Cel mai des folosite accesorii sunt suporturile de dosare pentru o mai bună compartimentare, suportul de creioane și pixuri, o tastatură elegantă, un mouse cochet pentru doamne și domnișoare, și nu în ultimul rând o lampă drăguță pentru serile târzii la serviciu.

Poți opta de asemenea și pentru un magnet de agrafe care îți poate servi ca pusculiță, magnet de agrafe cu elice-pix sau rame foto.

Tu personal poți combina accesorii sau le poți folosi pentru alt scop decât serveau acestea.

Biroul tău este de fapt o extensie a ceea ești tu cu adevărat, deci dă frâu imaginației și creează un mediu de muncă cât mai plăcut ție prin accesoriile de mai sus, combinate cu lucrurile care te definesc.

Sursa foto: http://www.shutterstock.com/; http://www.dacris.net/; http://tataram.ru/

Vizitează-ne și pe:

By |25 iulie|Stiri|0 Comments

Leave A Comment