Catalog produse Dacris 2011

Home/Avem in magazin/Oferte pentru firme/Catalog produse Dacris 2011

Dacris, unul dintre cei mai importanti jucatori de pe piata articolelor de birou, anunta lansarea Catalogului de produse Dacris 2011.

Experienta de peste 16 ani, tendintele pietei si dorinta companiei de diversificare si eficientizare au contribuit la selectarea acelor produse si furnizori care sa raspunda cat mai bine cerintelor clientilor Dacris.

Dan Fati, fondator al Grupului de Companii Dacris, declara: ” Catalogul pentru 2011 este un semn al cresterii companiei Dacris in 2009 si 2010. Am muncit mai mult si am realizat mai mult. Asta pentru ca la Dacris, nu suntem o echipa oarecare. Vreau sa le multumesc tuturor celor impreuna cu care am crescut aceasta firma de la zero spre topul companiilor din acest domeniu din Romania.”

Catalogul de produse Dacris 2011 va propune in cele 328 de pagini peste 6000 de referinte si 300 de furnizori, fiind structurat in 13 capitole: Solutii integrate de tipar, Eco office, Organizare si arhivare, Instrumente de scris si corectura, Accesorii de birou, Hartie si articole din hartie, Comunicare si prezentare, Etichetare si ambalare, Tehnica de birou, Sisteme, periferice si accesorii, Mobilier pentru birouri, Articole protocol si curatenie.

Dacris este unicul importator al produselor Pilot in Romania si distribuitor pentru branduri de renume precum: 3M, Fellowes, Tarifold, Xerox, HP, Esselte, Rapid, Aero, Etilux, Elba, Brother, Papyrus, Noki, Trodat, Tork, Aurora, M&M, L’Oblique.

Catalogul Dacris 2011 poate fi rasfoit online la urmatoarele adresa web: Catalog Dacris 2011 http://www.dacris.net/catalogdacris2011/catalogdacris2011.html .

Leave A Comment