Cărți numai bune de luat în concediu

Home/Stiri/Cărți numai bune de luat în concediu

Dacă pleci în curând în vacanță, nu uita să pui în bagaj și câteva cărți bune. Vor face drumul să treacă mai ușor și te vor salva într-o după-amiază mai puțin agitată, când cei cu care ești în vacanță trag un pui de somn. Poți lenevi pe plajă sau la poalele muntelui, citind una dintre recomandările Dacris, fie pe hârtie, fie pe device-ul preferat.

  • „Ratacirile fetei nesăbuite” de Mario Vargas Llosa

La 70 de ani, Mario Vargas Llosa scrie primul lui roman de dragoste. Un roman care este o cronică a lumii postbelice, despre bucuria și caznele unei iubiri clandestine urmărite de-a lungul a patru decenii, pe trei continente.

  • „Un atlas al dorintelor zadarnice” de Anuradha Roy

O poveste de iubire despre doi oameni care se regăsesc atunci când lumea lor se prăbușește iar toți cei dragi îi părăsesc. Romanul a fost publicat în șaisprezece țări.

  • „Artă conversației” de Ileana Vulpescu

Un roman mereu actual, pe care o poți citi și reciti de mai multe ore fără să te plictisești. Vorbește despre greșeli și reușite, renunțări și inițiative și despre relații sociale, construite în peste 20 de ani.

  • „La răscruce de vânturi” – Emily Bronte

Dacă nu ai citit-o până acum, a venit momentul! Relația dintre Catherine și Heathcliff este cea mai frumoasă și sinistră poveste de dragoste, care depășește granițele realității, o poveste care a făcut înconjurul lumii.

  • „Inferno” – Dan Brown

Inferno, ultimul roman al lui Dan Brown și al patrulea din seria care îl are ca protagonist pe Robert Langdon, este o combinație abilă de mister, thriller, istorie și cultură, care îl poartă într-o călătorie de la Florența la Veneția și apoi la Istanbul (dacă nu ești deja la una dintre aceste destinații). Dinamic si ingenios construit, romanul prezinta toate elementele cu care Brown si-a obisnuit deja cititorii – un om de știință, simboluri, mesaje secrete, elemente de artă și de istorie.

  • „Kitchen confidential” – Anthony Burdain

Dacă vă place mâncarea o să găsiţi în această carte informații inedite din interiorul bucătăriilor. Anthony Burdain este cel mai rebel punk-ist şi rocker din rândul bucătarilor şefi. Kitchen Confidential este și o carte de memorii, despre viața lui Anthony Burdain îşi transpune personalitatea debordantă pe hârtie.

Ție nu îți rămâne decât să alegi ce carte ți se potrivește, iar noi îți dorim vacanță plăcută!

By |24 iulie|Stiri|0 Comments

Leave A Comment