Cadouri pentru Ziua Îndrăgostiților de birou

Home/Stiri/Cadouri pentru Ziua Îndrăgostiților de birou

Este luna iubirii, se apropie Sfântul Valentin și Dragobetele. Îndrăgostiți își fac declarații, petrec timp împreună și își oferă cadouri. De ce să nu sărbătorim și noi, cei care ne iubim munca? Putem să ne facem singuri cadou un obiect care să ne fie util la job sau putem să alegem pentru persoana dragă ceva care să îi ușureze ziua de … îndrăgostit de birou.

Ce modalitate mai bună pentru a-ți declara pasiunea pentru job dacă nu prin a înveseli biroul cu câteva nuanțe de roșu? Culoarea roșie înseamnă energie. Adio dureri de cap, bun venit chef de treabă! De asemenea, roșul ne duce cu gândul la căldură, deci ne vom simți mai confortabil la birou. Exact ca focul, culoarea puternică ne impulsionează și ne ajută să realizăm ce ne propunem.

Trebuie să recunoaștem: iubim mult mai mult munca atunci când biroul nostru este ordonat. Iar petele de culoare nu fac decât să ne îndemne să ne facem treaba cât mai bine. De Ziua Îndrăgostiților, nu există culoare mai potrivită decât roșu, chiar și pentru obișnuitul capsator. Ce-ar fi dacă ai îndrăzni, măcar pe hârtiile care circulă printre colegi, ca pe 14 și 24 februarie să te semnezi cu un pix roșu sau să adaugi o inimioară simpatică. Le vei înveseli ziua, cu siguranță. Ca să arăți că nu iubești doar munca, ci și mediul înconjurător, optează pentru roller Pilot.

Așa că fie pentru noi, fie pentru persoana dragă, ori chiar pentru un coleg de birou, un pix roșu, o agendă sau un dosar vor face minuni pentru starea de spirit. Dacă partenerul de viață este un adevărat workaholic, “scapi” ușor de chinul de a găsi un cadou. Noi îți recomandam stiloul Pilot, cu un design classic, elegant, dar special pentru că este roșu. Iar dacă adăugăm și o călimară cu cerneala Iroshizuku, de un roșu “frunze de toamnă”, îi arătăm și afecțiunea ce i-o purtăm și îl facem să se gândească la noi de fiecare dată când notează ceva.

Un adevărat pasionat de muncă este, de regulă, și mare amator de cafea. Astfel că un espressor tot roșu, desigur, va fi cea mai mare bucurie. Pune-i alături și o cană cu un mesaj special. Poate chiar: “Te iubesc cum îmi iubesc și jobul”  –  declarația ideală pentru doi îndragostiți de birou. 🙂

By |13 februarie|Stiri|0 Comments

Leave A Comment