Biroul viitorului: De ce accesorii vei avea absolută nevoie în 2020

Home/ViataLaBirou/Biroul viitorului: De ce accesorii vei avea absolută nevoie în 2020

Vremurile se schimbă astăzi cu o viteză care era greu de anticipat acum câțiva ani. Modul în care comunicăm, muncim, relaționăm sau trăim se transformă, încetul cu încetul, de la an la an, sub influența avalanșei de schimbări care au loc la nivel tehnologic.

În zilele noastre, când iei o decizie importantă, este bine să te gândești dacă alegerea ta va mai valabilă și peste patru-cinci ani. Când vine vorba de achiziții, un calcul simplu arată că este mai bine să cumperi ceva un pic mai scump, dar de care te vei putea folosi și peste câțiva ani, decât să cumperi ceva mai ieftin, care va trebui schimbat în scurt timp.

Mediul de afaceri devine tot mai dinamic, iar cei care se adaptează mai bine au mai mult de câștigat. Într-un birou modern nu ar trebui să mai existe, peste cinci ani, un calculator clasic, tip desktop, decât în cazuri rarisime, când ai nevoie de o putere extrem de mare de editare video și/sau calcul. În rest, un laptop ușor și puternic, cu o baterie performantă, este ideal. Și ce poate fi mai rezistent la trecerea timpului decât un MacBook Air cu ecran de 13 inci și procesor i5 de ultimă generație? Nu vă uitați la prețul ridicat, gândiți-vă la cei cinci ani în care nu veți avea probleme.

Mobilitatea afacerilor va însemna, tot mai mult, videoconferințe. Este practic imposibil, pentru un om de afaceri dinamic, cu afaceri în mai multe colțuri ale globului, să fie prezent fizic peste tot. Și atunci un webcam performant, Full Hd, este esențial.

Confidențialitatea datelor va rămâne mereu o problemă extrem de delicată tot timpul, mai ales în era informațională. Vor exista mereu pe lângă tine indivizi dornici să afle la ce lucrezi în momentul respectiv, așa că orice măsură de siguranță este binevenită. Una dintre ele este acest filtru 3M, special conceput pentru ecranele de 13 inci și extrem de folositor când lucrați într-o zonă prin care trec mai multe persoane.

Creativitatea va fi întotdeauna la modă, iar diferențierea față de o competiție tot mai dură va fi tot mai dificlă. Înclinațiile artistice și nu numai vi le puteți satisface mai ușor cu o tabletă grafică ușoară și de dimensiuni mici.

Stocarea datelor devine tot mai importantă, iar când vă cumpărați un stick USB ar fi bine să vă gândiți că unul de 8GB era bun ieri, dar mâine s-ar putea să fiți nevoit să mai cumpărați altele. Așa că, cel mai bine, luați de la început unul de 32GB: scăpați de o bătaie de cap până în 2020. Atunci, probabil, vor fi la modă stick-urile de 512GB.

Până atunci, vă așteptăm pe site cu o mulțime de produse, care mai de care mai performante!

Sursa foto: pinterest.com

Vizitează-ne și pe:

Leave A Comment