Biroul reglabil pe înălțime – o investiție în confort și sănătate

Home/Avem in magazin, Oferte noi, Oferte pentru firme, Recomandări, ViataLaBirou/Biroul reglabil pe înălțime – o investiție în confort și sănătate

Revoluția muncii hibrid a schimbat atât viața angajatorilor, cât și pe cea a angajaților.

Pentru angajatori, noul sistem de muncă a însemnat acces la un număr mai mare de angajați potențiali, aceștia din urmă nemaifiind obligatoriu din aceeași localitate sau din zona în care compania își desfășoară activitatea.

Pentru angajați, același lucru a însemnat o atenție mai mare acordată confortului și sănătății la locul de muncă, atât la birou, cât și acasă.

De aceea, în cursa pentru atragerea celor mai bune resurse umane se observă creșterea popularității mobilierului reglabil, respectiv a scaunelor ergonomice, dar mai ales a birourilor reglabile pe înălțime.

Acest tip de mobilier permite lucrul din poziție șezând și din picioare, un mix care previne afecțiunile musculoscheletice și îmbunătățește circulația sângelui, implicit oxigenarea organismului.

În practică, biroul reglabil pe înălțime revoluționează lucrul în fața ecranelor, crescând eficiența și productivitatea și reducând oboseala și stările de somnolență.

Există 2 tipuri de birouri reglabile pe înălțime: cele cu acționare manuală și cele cu acționare electrică.

Birourile acționate manual își reglează înălțimea cu ajutorul unei manivele. Absența echipamentelor electronice le face mai ieftine și mai fiabile pe termen lung.

Cele acționate electric sunt mai ușor de operat, reglându-și înălțimea la o simplă apăsare de buton. Bonus, aceste birouri pot memora până la 4 niveluri de înălțime, putând fi astfel folosite cu ușurință de mai multe persoane.

Ca o concluzie, biroul reglabil, fie manual sau electric, este o investiție în confort și sănătate, dar și un argument în plus în creșterea motivației angajaților, atât în lucru de la birou, cât și acasă.