Back to school: educația, pașaport pentru viitor

Home/ViataLaBirou/Back to school: educația, pașaport pentru viitor

„Educația e un pașaport pentru viitor. Ziua de mâine aparține celor care o pregătesc de astăzi”. Așa spunea Malcolm X, activist. Ne-a plăcut foarte mult citatul, fiindcă folosește cuvinte simple pentru a exprima importanța educației în viața tuturor, dar mai ales a copiilor. Copiii de astăzi sunt adulții de mâine și este de datoria noastră, a tuturor, primării, școli, părinți, profesori, să le oferim totul pentru a fi siguri că au șansa de a se îmbarca în călătoria către viitor. O aventură marcată de cunoștințe teoretice și practice, idei și oportunități.

Back to school educația Dacris

Început de septembrie. Se simt în aer ultimele aventuri ale vacanței și emoțiile unui nou an școlar, atât la părinți, cât și la copiii, dar și profesori și reprezentanții instituțiilor de învățământ. Dar acesta nu este un început de școală obișnuit, în noul context. Ne-am protejat toată primăvara și vara, am purtat mască, ne-am dezinfectat și am evitat locurile aglomerate. Vrem, în continuare, să fim în siguranță, atât noi, cât și cei din jur. Pe de altă parte, educația este extrem de importantă și trebuie să ne asigurăm de continuitatea acesteia pentru dezvoltarea emoțională și intelectuală a copiiilor noștri.

Chiar dacă primul clopoțel se va auzi online, pe tabletă sau în curtea școlii, pe rând, pentru fiecare clasă cu elevii emoționați despărțiți de 2 metri necesari protecției și prevenției, noi vrem să fim cu toții pregătiți. Pe deoparte ne dorim să ajutăm școlile să fie echipate complet să primească toți elevii, pe de altă parte ne dorim ca părinții și elevii să aibă la îndemână toate rechizitele necesare, iar copiii să înceapă noul an școlar pregătiți pentru a mai aduna încă o ștampilă pe pașaportul lor către viitor, prin educație.

În ceea ce privește reprezentanții unităților de învățământ, pentru școli avem o gamă largă de produse, iar pe primul loc se află cele pentru . Școala trebuie să fie un loc în care toți copiii să se simtă în siguranță. Am pus totul la punct: săpunuri antibacteriene, lămpi de dezinfectat suprafețe, soluții speciale de curățenie, mobilier pentru sălile de clasă și tipizate școlare, calculatoare, table și panouri. Toate la reducere de până la 50%, astfel încât sălile de clasă, cancelaria, secretariatul, laboratoarele, grupurile sanitare și sala de sport, să fie mai ceva ca acasă: curate, sigure și echipate complet. ?

Noua platformă care găzduiește site-ul nostru are o mulțime de beneficii, astfel încât căutarea de orice produs este mult mai optimizată și simplu de făcut. Așa că am pregătit o mulțime de oferte și reduceri, astfel încât și părinții, dar și copiii să fie gata de școală și să stea fără grijă. Ghiozdane, caiete, instrumente de scris Pilot care scriu, șterg și rescriu, instrumente de coloriaj, penare și device-uri care să facă învățatul mai ușor, mai distractiv și mai interactiv, toate le găsiți la noi pe site, dacris.net.

Noi ne-am pregătit și cu multe, multe oferte, vouchere și cadouri. Mai ales cadouri. Ne știm deja de atât de mult timp încât nu mai e o surpriză faptul că ne place să oferim cadouri, dar, de data asta, toate comenzile de peste 300 de lei primesc cadouri alese, pe alese. Nu vă mai dăm spoilere, vrem să vă lăsăm să le descoperiți singuri, ca să fie surpriza pe măsură. Dar vrem să vă mulțumim că datorită vouă educația și viitorul copiilor este, în continuare posibil, fiindcă vă asigurați, în fiecare an că toți copiii au șansa de a învăța, de a merge la școală și de a-și pregăti astfel, pașaportul pentru viitor, prin educație.