Alearga pe cel mai frumos drum din lume!

Home/Stiri/Alearga pe cel mai frumos drum din lume!

{Pe 8 septembrie 2012 vom „inchiria” cel mai frumos drum din lume pentru noi, alergatorii pasionati!  Imagineaza-te pe Transfagarasan – soseaua care serpuieste printre munti, urcand pana dincolo de 2.000 de metri – intr-o liniste deplina. Vei fi tu si gandurile tale, ascultandu-ti pasii, respiratia si bataile inimii… Te vei putea bucura de tot ceea ce iti ofera acest traseu spectaculos, indiferent daca vei alerga semi sau ultra! Patru anotimpuri intr-o singura zi. Izvoare, cascade si lacuri glaciare. Munti impozanti si un tunel de aproape un kilometru in care va straluci lumina frontalei tale.}

Daca vorbele te-ar putea face sa alergi mai repede si mai mult, atunci as putea sa raspund si eu acestei invitatii atat de frumoase. Ma voi multumi insa sa stau pe margine si sa ii incurajez pe cei ce se vor incumeta sa alerge 21 de km (semimaraton) sau in ultramaratonul de 70 de km.

Vor alerga pentru ei, dar si pentru a sustine doua proiecte de suflet: 150 de pacienti (copii si adulti) si familiile lor vor fi primi ngrijire paliativa gratuita la domiciliu pentru o perioada de 3 luni din partea asociatiei Hospice,  iar 10.000 de puieti  vor fi plantati si ingrijiti timp de 5-6 ani prin proiectul Padurea Copiilor.  www.transmaraton.org

Noi, cei de la Dacris, suntem mandri sa sprijini UniCredit Leasing TransMaraton. Le uram mult succes tuturor participantilor.

Dacris Impex  este prezent de peste 17 ani pe piata romaneasca si este specializat in importul, distributia si comercializarea articolelor de birou si a produselor tiparite. Dacris este unicul importator al produselor Pilot in Romania si distribuitor pentru branduri de renume precum: 3M, Fellowes, Tarifold, Xerox, HP, Esselte, Rapid, Aero, Etilux, Elba, Brother, Papyrus, Noki, Trodat, Tork, Aurora, M&M, L’Oblique.

By |24 august|Stiri|0 Comments

Leave A Comment