Adunăm faptele bune cu United Way România și #LeapsaBinelui!

Home/Companie/Adunăm faptele bune cu United Way România și #LeapsaBinelui!

Suntem alături de United Way Romania și pe 21 iunie sărbătorim Day of Action 2015, cea mai lungă zi din an, când adunăm cele mai multe fapte bune! Împreună putem face mai mult bine, cu #LeapsaBinelui!

Cum funcționează campania? Intri pe LeapsaBinelui și cu un click înregistrezi o faptă bună, pentru care United Way Romania donează un kit educațional unui copil care provine dintr-o familie defavorizată. Din păcate, mulți elevi nu mai continuă să învețe și în timpul vacanței, pentru că nu au posbilități materiale. Aceste rechizite îi vor ajuta să își facă temele și pe timpul verii și să mențină prograsul realizat în timpul anului școlar.

O faptă bună schimbă o lume? Noi credem că da, sau cel puțin schimba întreg universul celui care este ajutat. Iar pentru că funcționează exact ca o leapșă, binele ne contectează pe toți. Cel pe care îl ajuți acum va sprijini pe altcineva, care, la rândul lui va oferi ajutor altcuiva și așa mai departe. La un moment dat, binele se întoarce la tine, atunci când ai mai mare nevoie.

Dar pentru asta ajuți. Ci pentru sentimentul de mulțumire pe care îl ai atunci când vezi bucuria cuiva. Faci fapte bune pentru că știi că acestea sunt singurele lucruri cu care rămâi la sfârșitul zilei.

Participă la #leapsabinelui și dă faptele bune mai departe!

Campania #leapsabinelui este organizată cu prilejul Day of Action, sărbătorită de United Way în fiecare an, pe 21 iunie, de solstițiul de vară – cea mai lungă zi, în care putem face cele mai multe fapte bune. Proiectul #leapsabinelui a început deja și va continua și dupa 21 iunie, pentru a strânge cât mai multe fapte bune și a ajuta mai mulți copii.

Leave A Comment