Accesorii cu stil pentru fiecare birou

Home/Stiri/Accesorii cu stil pentru fiecare birou

Detaliile creează stilul, chiar şi în spaţiul de lucru. Pentru ca inspiraţia ne vine din cele mai neaşteptate surse, atunci când alegem accesoriile birou trebuie să ne gândim ce ne-ar face plăcere să folosim zi de zi.

Unul dintre brandurile cu obiecte inedite şi de calitate este Troika, un portvizit colorat sau un suport magnetic ce te duce cu gândul la o viitoare vacanţă îţi pot face ziua mai frumoasă.

O agendă poate da indicii despre persoana care o foloseşte, fie ca alegi un set cu pix în aceeaşi culoare sau ai un stil mai relaxat şi vrei să-şi notezi ideile într-un caiet original, asortează-te întotdeauna cu personalitatea ta.

Instrumentele de scris  sunt obiecte pe care le folosim în fiecare zi, unii le pot considera banale, dar pentru connaisseurs recomandăm stilourile şi pixurile de lux, adevărate piese de arta, realizate din cele mai fine materiale.

Chiar dacă suntem într-o eră digitală, actele şi documentele importante sunt păstrate tot in hard-copy, iar bibliorafturile se regăsesc în orice birou. În locul modelelor gri şi plictisitoare, înconjoară-te de culoare şi stil, alegând modele cu design special sau transformă look-ul celor pe care le ai deja.

Oricum ai vrea să îţi decorezi biroul, poţi gasi aici reflexia stilului tău.

Leave A Comment