Am împlinit 25 de ani!

Home/Companie, Stiri/Am împlinit 25 de ani!

25 de ani! Trebuie să fim mândri. Când aveam 25 de ani și întâlneam persoane ce lucrau în industria noastră care aveau vârsta mea de acum, îi spuneam soției mele să aibă grijă să ne oprim la timp, doar nu o „să vindem pixuri” când o să fim ca ei. Atunci aveam un singur coleg, soția mea. Acum suntem câteva sute și asta este partea cea mai frumoasă. Mulți sunt cu noi de peste 20 de ani, 15, 10, 5, ca să vorbim în multipli de 5. La fel de fideli sunt și mulți dintre clienții nostri ce au apreciat produsele, serviciile, flexibilitatea, inovația, recunoșterea greșelilor, căutarea soluțiilor și îmi place să cred modestia și franchețea noastră.

Industria s-a dezvoltat foarte mult în această perioadă, dacă în anii ’90 în catalogul nostru se regăseau produse de papetărie și tipărituri, acum avem și echipamente și consumabile IT, promoționale, mobilier, articole pentru curățenie, echipamente de protecție, cafea, apă și cam tot ce este în jurul tău, în clădirea ta de birouri. Am navigat din portul din Constanța, în București, Brașov, Cluj, Ploiești, Craiova, Sibiu, Pitești, Iași, Timișoara, unde chiar avem o insulă nouă, colegii de la Echoplus, ce ni s-au alăturat acum aproape trei ani.

Mulți prieteni mă întreabă cum este școala copiilor mei, iar eu răspund, desigur cât mai lapidar, „nu știu, dar se bucură în fiecare dimineață când se trezesc și merg la școală”. Așa aș răspunde și eu, după 25 de ani, în fiecare zi trăiesc un sentiment intens, plăcut, de încredere când îmi trec cardul de acces la „poarta” companiei. Și, da, azi, având un pic de maturitate în plus, cred că dacă o să fiu aici și în următorii 25 de ani s-ar putea să-mi placă.

Vă mulțumesc tuturor și vă îmbrățișez cu drag!

Dan Fati
CEO & co-fondator Dacris