10 produse de care ai nevoie pentru a lucra la #BiroulDeAcasă… bine

Home/Stiri/10 produse de care ai nevoie pentru a lucra la #BiroulDeAcasă… bine

Work from home ne-a luat pe toți puțin pe nepregătite. Poate pentru că, obișnuiți să avem tot ce ne trebuie la biroul de la birou, am neglijat biroul de acasă puțin. Sau mai mult. Însă nu e timpul pierdut și noi venim cu soluții pentru tine. Am creat o categorie specială pe site, #BiroulDeAcasă, unde găsești tot ce îți trebuie pentru a lucra liniștit remote. Și ca să fim de folos, ne-am gândit la 10 cele mai importante produse de care aveți nevoie la #BiroulDeAcasă și am făcut o listă. Sperăm să vă fie utilă și vă să ajute. ?

  1. Hârtie Double A sau caiet de la Skag – Cu siguranță aveție nevoie de caiete pe care să scrieți atunci când luați notițe la ședința de dimineață de pe Skype sau pe care să vă notați task-urile. Totodată, hârtia Double A vă stă la dispoziție atât pentru imprimantă cât și pentru notițe. Știm, am trișat, am pus două produse pe un rând. Mai avem multe să vă propunem.
  2. Post-it-uri Sunt foarte importante atunci când vrei să notezi un task pe care trebuie să îl faci rapid. Funcționează ca un reminder, sunt vizibile și colorate și, dacă ne întrebi pe noi, cele mai utile produse din birouri, după instrumentele de scris, hârtia pentru copiator, birou, scaun, capsator, ascuțitoare, perforator, dosar, tăviță, ați înțeles ideea. Nu ne putem hotărî, dar cu siguranță post-it-urile sunt importante.
  3. Instrumentele de scris Dacă ne întrebați pe noi, un birou fără instrumente de scris este de neconceput. De aceea, vă oferim mai multe variante de la Pilot, în mai multe culori, de unde puteți alege tot ceea ce vreți și vă este necesar: pixuri cu bilă, rollere, markere, creioane mecanice, stilouri.
  4. Suport instrumente de scris – Plusăm cu un suport care să vă ajute să organizați toate instrumentele pe care le-ați comandat anterior. Știm că nu v-ați hotărât la unul și le-ați luat pe toate, așa că propunem și o modalitate de organizare a tuturor acestor instrumente de scris.
  5. Capsator și perforator – poate le folosiți, poate nu, dar e important să le aveți la #BiroulDeAcasă, iar noi recomandăm 2 modele de capsator, cât și perforator de la Rapesco.
  6. O tăviță pentru documente este întotdeauna binevenită. Vă ajută să vă organizați mai bine și să aveți toate documentele puse într-un loc la care să aveți acces ușor. În plus, arată frumos și puteți economisi spațiu.
  7. Agrafe de documente – La birou le găseai peste tot, acum realizezi cât de utile sunt de fapt, iar faptul că nu le ai la #BiroulDeAcasă, provoacă o nevoie și mai mare pentru ele. Vorbim despre agrafele de hârtie, care vin într-un dispenser metalic care este minunat, pentru că reușește să le țină pe toate la un loc.
  8. Mouse wireless, baterii și mousepad– Mouse-ul wireless este mult mai practic. Nu numai că este mai ușor de utilizat, dar economisește foarte mult energia, iar când este nefolosit mai mult de câteva secunde, intră în standby până la o utilizare ulterioară.
  9. Calculator Casio – Veți fi surprinși, dar un calculator în casă chiar vă face viața mai ușoară. Și arată și foarte elegant, disponibil în mai multe culori, să se asorteze cât mai bine cu biroul vostru.
  10. Ceai și Cafea – fie că sunteți iubitori de una sau de cealaltă, cele două licori sunt importante pentru a vă începe ziua în cel mai bun mod cu putință.

Sperăm că v-am ajutat să alegeți cât mai ușor toate produsele de care aveți nevoie pentru a lucra de acasă. În caz contrar, mai avem o mulțime de recomandări în categoria noastră, . Mult spor!