10 idei de e-cadouri pentru prietenii și colegii aflați la distanță

Home/Stiri, ViataLaBirou/10 idei de e-cadouri pentru prietenii și colegii aflați la distanță

Anul acesta e altfel, însă acest lucru nu înseamnă că nu ne putem bucura din plin de magia sărbătorilor. Nouă întotdeauna ne-a plăcut să dăruim (dar și să primim, recunoaștem :D), așa că ne-am gândit la cele mai ingenioase daruri de trimis online – mai ales dacă ai o presimțire că Moșul are atât de multe cereri, că nu mai poate ajunge la timp sub bradul celor dragi.

  1. Cărți în format electronic – dacă îți știi prietenul sau colegul devorator de pagini, cu siguranță mergi la sigur cu un astfel de cadou. Mai rămâne să afli doar ce tip de literatură preferă!
  2. Bilet la concert online – mulți cântăreți își mută concertele online. Îi cunoști artiștii preferați colegului/prietenului tău? Vezi când e următorul concert și ia-i bilet!
  3. Acces la conferință/summit/webinar – dacă cel căruia vrei să-i faci un dar deosebit e fan al conferințelor din domeniul său, fă puțin research și află ce se întâmplă în primul trimestru al anului următor. Poate găsești ceea ce i se potrivește și profiți și de un Early Bird!
  4. Abonament la un ziar/o revistă – Cu toții avem pasiuni și destul de rar investim în ele așa cum ar trebui. E pasionat de călătorie? De afaceri? De marketing? Caută publicații prestigioase și fă-i cadou un abonament pe un an!
  5. Un curs online simplu sau de la o universitate de prestigiu – Știi că prietenul/colegul tău vrea să se perfecționeze în domeniu său sau într-un altul? Ia-i un curs online sau, dacă vrei să mergi și mai departe, caută cursurile online oferite de marile universități ale lumii!
  6. Jocuri – Ai aproape un împătimit al jocurilor? „Și, tu ce te joci?” – poți începe o discuție ca să îți dai seama cum l-ai putea surprinde, dar și ce jocuri (încă) nu are!
  7. Programe soft – Știi că e pasionat de vreun program anume? Indiferent dacă e vorba de programe de editare foto, audio sau video, social media sau călătorii, oferă-i varianta premium!
  8. Portret/caricatura – Astăzi, mulți caricaturiști și portretiști lucrează online și desenează, pe hârtie sau electronic, având ca model o fotografie. Apoi, o vei primi tot online, iar Moș Crăciun va veni pe e-mail! 🙂
  9. Voucher la un magazin online – Dacă prietenul/colegul tău e mai complicat de descifrat, cel mai bine îi faci cadou un voucher – indiferent dacă e la o librărie online, magazin de electronice, haine sau altceva. Astfel, își va putea alege tot ce-și va dori! Noi îți propunem un voucher la Dacris ca să-și poată lua tot ce are nevoie pentru casă, pasiuni sau #BiroulDeAcasă!
  10. e-cards – Felicitările electronice vor rămâne mereu cea mai ieftină și simpatică modalitate de a aduce un zâmbet celor apropiați. Sunt multe aplicații și site-uri unde îți poți personaliza urările, ba chiar poți genera și video-uri cu chipul prietenilor și colegilor!

 

Dar încă ai timp!

Curierii sunt în această perioadă spiridușii Moșului! Hai pe dacris.net și alege un cadou fermecător pentru oricine, indiferent de pasiuni: un Rucsac Nava pentru școală, birou sau deplasări, un purificator de aer pentru o casă curată și igienizată sau un stilou deosebit pentru oamenii care contează. Iar dacă cel cuminte este prichindel, îți recomandăm să-i spui Moșului să-i aducă seturi pentru multă creativitate!

Comandă-le chiar acum și trece la adresa de livrare pe cea a prietenului/colegului tău! Va avea o adevărată surpriză de la Moșul!