Back To Office 2018

Home/Oferte noi, Promotii, Stiri/Back To Office 2018

Oare biroul tău… la ce visează când visează? La stilouri și hârtii fine? La mai multă singurătate? Până vom afla cu siguranță putem doar să bănuim.

Și dacă bănuim, cel mai bine ar fi să facem o listă cu tot ce și-ar dori. Și asta am făcut. O categorie pe dacris.net pe care am denumit-o Back To Office. O știți deja din anii trecuți, numai că în fiecare an avem și mai multe produse noi cu discount-uri din ce în ce mai mari.

Astfel încât să-i alegi biroului tău tot ce își dorește am pus în această categorie produse din subcategoriile Organizare și Arhivare, Accesorii de birou, Instrumente de scris și corectură, Comunicare și prezentare, Hârtie și Articole din Hârtie și Tehnică de birou.

Discount-urile ajung până la 67% iar toată categoria Organizare și Arhivare are un discount de 20%.

Promoțiile nu lipsesc nici ele. Câteva dintre cele mai iubite produse Pilot intră în promoție de tipul „2 +1 Gratis”: Noii profesioniști – markerele permanente Pilot 100 și 400 și Rollerele V5/V7 Hi-Tecpoint.

Capsatorul X5 Rapesco vine însoțit de un cadou din aceeași gamă – Perforatorul X5 Rapesco!

Pentru că vine și GDPR (General Data Protection Regulation) la 25 mai 2018, distrugătoarele de documente au și ele discount-uri în subcategoria Tehnică de birou.

Să începem anul constructiv.

Am descifrat la ce visează biroul tău! La Back to Office 2018! 😉

 

Vizitează-ne și pe:

Leave A Comment