Table din sticla Naga – solutii inovatoare pentru un decor inedit

Home/Companie/Branduri si Parteneri/Table din sticla Naga – solutii inovatoare pentru un decor inedit

Lucrez de peste 8 ani.  Am schimbat 3 job-uri si ceva mai multe birouri. Momentan am 2 certitudini:

  • imi place actualul job, deci nu-l schimb
  • nu-mi place actualul birou, dar nu il pot schimba.

Si care ar fi solutia?!Cum sa aduc o pata de culoare in biroul meu plictisitor?

Am ales o tabla magnetica din sticla: violet deschis, 100 x 100 cm.

Nu mi-am putut imagina aceasta tabla fara accesorii potrivite, asa ca am luat magneti din sticla patrati si rotunzi avand culori traznite precum si magneti in forma de fluture si catel.

O adevarata nebunie!

In afara de evidenta functie de decor, tabla imi este si de mare folos. Imi scriu pe ea cu markerul primit impreuna cu tabla activitatile zilnice (sunt mai uituca din fire), imi prind cu magneti biletele cu                                             diverse notite… si tot asa. Este clar. O ador!


Acum m-am decis sa imi iau o tabla si acasa. In bucatarie s-ar asorta perfect una portocalie. Cum nu am spatiu prea mare, voi alege o dimensiune mai mica: 45x45cm. Am acasa un ghiveci mic din metal. Abia astept sa incerc sa vad daca magnetii pot sustine ghiveciul. Ar fi super. Si mi-a venit si o idee: scriu pe tabla lista de cumparaturi si apoi ii fac poza cu telefonul.

Acum sper doar sa nu uit telefonul acasa 😀

Spor la idei!

Promotia Naga valabila pana la data de 30 aprilie 2012

Compania daneza Naga a fost infintata in anul 1977. Primele produse fabricate au fost panourile de pluta cu rama din lemn. In prezent, compania Naga ofera o gama de produse diversificata pentru table, magneti si alte accesorii pentru sistemele de expunere. O categorie interesanta de produse o reprezinta tablele din sticla, care pot fi folosite atat acasa cat si la birou. Utilizarile acestora sunt multiple, pornind de la planificare, organizare si pana la crearea unui decor inedit.

Papetarie.net prin Dacris Impex importa direct produsele Naga in Romania. Dacris Impex este prezent de peste 17 ani pe piata romaneasca si este specializat in importul, distributia si comercializarea articolelor de birou si a produselor tiparite. Dacris este unicul importator al produselor Pilot in Romania si distribuitor pentru branduri de renume precum: 3M, Fellowes, Tarifold, Xerox, HP, Esselte, Rapid, Aero, Etilux, Elba, Brother, Papyrus, Noki, Trodat, Tork, Aurora, M&M, L’Oblique.

 

Leave A Comment