Staples, cel mai mare furnizor de articole de birotică din lume, este acum reprezentat în România de Dacris

Home/Companie/Branduri si Parteneri/Staples, cel mai mare furnizor de articole de birotică din lume, este acum reprezentat în România de Dacris

BUCUREȘTI, 13.05.2015

 

Staples este cea mai mare companie de produse de birotică din lume și unul dintre cei mai mari comercianți pe Internet. Compania americană deservește afaceri de toate dimensiunile și consumatori din toată lumea, desfășurându-și activitatea în America de Nord și de Sud, Europa, Asia, Australia și Noua Zeelandă. Recent, Staples a demarat un parteneriat regional cu Dacris, pentru România.

Cu peste 20 de ani de experiență în importul, distribuția și comercializarea articolelor de birotică, Dacris reprezintă în România peste 30 de furnizori străini și peste 150 de furnizori locali. Compania este unic importator și distribuitor pentru produsele Pilot, precum și pentru alte mărci cunsocute, precum: 3M, Fellowes, Tarifold, Xerox, HP, Esselte, Rapid, Etilux, Elba, Brother, Papyrus, Noki, Trodat, Tork, Aurora, M&M, L’Oblique.

Prin parteneriatul exclusiv cu Staples, Dacris va oferi clienților săi produse și servicii de înaltă calitate. Totodată, parteneriatul Dacris-Staples este rezultatul unui acord menit să diversifice categoriile de produse comercializate, satisfăcând astfel mai bine nevoile consumatorilor.

“Piața este într-o continuă evoluție, ca rezultat al progresului tehnologic, și este datoria noastră să mergem în această direcție, pentru a le oferi clienților noștri nu doar produse, ci soluții complet personalizate și adaptate din punct de vedere tehnologic. Staples și-a dorit continuarea expansiunii în Europa de Est alături de un partener de încredere, care poate oferi soluții profesionale și inovatoare, iar Dacris a fost alegerea naturală.”, a spus Dan Fați, fondatorul Dacris.

Staples oferă toate produsele necesare unei afaceri de succes. Acestea sunt disponibile atât în magazinele Staples, cât și pe staples.com, pentru companiile de mici dimensiuni. Prin intermediul Staples Advantage, divizia de business-to-business, companiile cu peste 20 de angajați și cele din Top Fortune 1000 pot comanda cu ușurință online. Procesul de achiziție este astfel simplificat, modalitățile de a reduce costurile sunt ușor identificate, iar evoluția cheltuielilor poate fi ținută sub control într-un mod eficient.

Staples Advantage este o soluție care cuprinde game complete de produse și servicii, precum articole de birotică, produse IT și promoționale, soluții de imprimare, articole de mobilier, consumabile pentru spațiile de recreere și pentru curățenie, alături de un nivel personalizat de asistență și servicii pentru clienți la cel mai înalt nivel.

Leave A Comment