Oferă un cadou rafinat! Stilourile Pilot înseamnă peste 100 de ani de tradiție japoneză

Home/NOI SI PILOT, Oferte pentru firme, Recomandări/Oferă un cadou rafinat! Stilourile Pilot înseamnă peste 100 de ani de tradiție japoneză

Luna decembrie înseamnă mere coapte cu scorțișoară, vin fiert, vâsc, cozonac și mai ales Craciun cu multe zâmbete.

Alegerea cadoului potrivit pentru oamenii importanți din viața noastră nu este un lucru simplu. Acesta trebuie să cuprindă dragostea și aprecierea noastră, să fie util, original și să ofere o experiență memorabilă. Nu în ultimul rând, să facă posesorul să se simtă prețuit și special.

Pare o decizie grea, nu-i așa? Chiar deloc! Un instrument de scris legendar este cea mai potrivită alegere. Datorită lui, oricine se poate putea bucura zilnic de plăcerea scrisului de mână, va căpăta prestanță și își va confirma statutul social.

Și ce instrumente de scris ar mai potrivite decât cele din gama Pilot Fine Writing, fabricate de peste 100 de ani în Japonia? Intră pe Dacris.net și alege un stilou clasic sau unul dintre emblematicele modele Capless, singurele stilouri cu peniță retractabilă din lume!

Dacă tot ai ajuns acolo, nu uita să comanzi una dintre cele 24 de culori ale cernelii Iroshizuku care vor transforma scrisul de mână într-o poezie!

În fiecare dintre noi se află un mic scriitor care așteaptă să fie descoperit. Scoate-l la lumină de Crăciun cu Pilot Pen!