Noi si Pilot. Episodul 4

V-am promis o poveste despre produse inovatoare Pilot. A venit timpul sa ma tin de promisiune. Inainte de a prezenta produsele in cauza, vreau sa va spun o povestioara despre lupta impotriva gravitatie si instrumentele de scris. Se spune ca americanii au investit milioane de dolari si ani de cercetare pentru a inventa un pix care sa poata scrie in spatiu, in lipsa gravitatiei, tinut cu susul in jos, sub apa, pe orice suprafata, inclusiv sticla si la orice fel de temperatura, de la conditii de inghet pana la 300 grade C. Rusii au rezolvat aceste probleme folosind un creion 🙂

Va voi prezenta acum 2 produse inovatoarea marca Pilot. Este vorba de Roller-ul VBall si Rollerul Hi-tecpoint Pilot. Ce au special aceste rollere? Ca sa ma leg de povestioarea de mai sus va spun ca pot fi folosite in avion pe timpul zborului.

Tehnologia HI-TEC POINT , un patent exclusiv marca Pilot, a fost lansata in 1984 si permite o scriere fluida, permanenta. Spuneti adio scrisului cu pixul de unica folosinta, care se usuca, scrie intrerupt, lasa urme si tot asa.

Roller Vball

Roller Vball

Roller Hi-tecpoint

Roller Hi-tecpoint

>Roller cu capac, prevazut cu grip cauciucat, reincarcabil, cerneala rezistenta la apa. Varful lui Vball este creat dintr-un aliaj special numit carbura de tungsten. Bila fixata in manta de otel asigura rezistenta la deformare cauzata de soc si uzura, o scriere precisa, uniforma si fara scurgeri. Microbila se poate roti cu pana la 5000 de roatii pe minut. Aceasta roatie creaza un efect de caldura ce ofera o fluiditate mai mare cernelei si face astfel scrisul mai lin.

>

> Roller retractabil prevazut cu grip cauciucat, reincarcabil, cerneala rezistenta la apa. Prevazut cu dispozitiv de reglare a cernelei ce controleaza alimentarea cu cerneala. Acest sistem  impiedica scurgerea cernelei si permite folosirea rollerului pe timpul zborului cu avionul. Produs inventat de compania Pilot in 1984.

Multumita unui nivel ridicat de inovare, combinat cu o determinare uriasa, Pilot a reusit sa lanseze tehnologii succesive si sa schimbe pentru totdeauna industria instrumentelor de scris.

Leave A Comment