LOLOL – primul concept store de papetărie din România

Home/Branduri si Parteneri, Promotii/LOLOL – primul concept store de papetărie din România

Miercuri, 28 mai,  Dacris, una dintre cele mai mari companii autohtone de birotică și papetărie a lansat  Lolol, primul concept store de papetărie din ţară. Aflat pe Calea Dorobantilor nr. 172, spaţiul promite să devină un must atât pentru pasionaţii de papetărie, cât şi pentru copiii şi adolescenţii care îşi doresc rechizite cool.

Lolol Concept Store este creat special pentru tineri, care acordă importanţă locului de unde îşi cumpără produse de papetărie şi rechizite. La acest concept store ei găsesc nu doar produse de o calitate excepţională, ci şi locul potrivit pentru un “checkin”sau un “selfie” reuşit.

Pentru realizarea designului Lolol a lucrat o echipă de specialişti condusă de arhitectul Ştefan Bianco, atmosfera unică fiind creată prin multă culoare şi mix-ul de elemente stradale, modern, dar cu accente clasice.

Evenimentul de lansare a fost foarte animat şi apreciat de invitaţii de toate vârstele. Toţi s-au bucurat de surprizele  „lolol” pregătite cu drag,  de jocurile creative şi desenele speciale, de momentele muzicale cu cele mai îndrăgite vedete ale copiilor: Criss şi Vlad, Andrada.

Alături de vedete precum Mihai Leu, Daniel Coman sau Bobby Păunescu, dar şi reprezentanţi media şi jurnalişti, invitaţii şi-au făcut poze, au mâncat îngheţată, iar cei mari s-au bucurat şi de o cupă de şampanie.

Reţeta inscripţionată pe tricourile Lolol a fost respectată întocmai:

Lot of laughs + lot of love= LOLOL 🙂

Galerie foto eveniment: / Fotografiile au fost realizate de Mihai Ilie

Leave A Comment