Împreună putem face mult bine!

Home/Companie/Branduri si Parteneri/Împreună putem face mult bine!

Ne bucurăm, ca de fiecare dată când avem ocazia, să îi sprijinim pe cei ce au nevoie de ajutorul nostru. Pe 17 mai vom fi alături de United Way România, la Semimaratonul Internațional București, pentru a spune NU abandonului copiilor.

Lidia Fați, Directorul General Dacris, membru al boardu-lui United Way România, va participa la semimaraton cu scopul de a ajuta la strângerea fondurilor necesare pentru renovarea Centrului de tranziție care găzduiește mamele ce au nevoie de ajutor pentru ele și copiii lor. De asemenea, donațiile vor ajuta deschiderea unui Centru de consiliere pentru familii cu venituri reduse. Cele două centre vor fi situate la Casa Agar, un proiect al Asociației Touched Romania, pe care United Way îl susține de 8 ani.  50 de alergători își vor uni forțele pe 17 mai, pentru a sprijini familiile aflate în dificultate. Tu poți face parte din galeria lor, căci au mare nevoie de susținere. Îi poți ajuta să își îndeplinească scopul printr-o donație. Iar tu vei fi mai fericit pentru că ai ajutat copiii. Tu ești cel care le-a schimbat viitorul! Mai multe detalii despre Semimaraton poți afla aici.

Peste 1000 de copii abandonați în fiecare an în maternitățile din România au nevoie de ajutorul fiecăruia dintre noi. Împreună putem transforma viitorul mamelor singure aflate în situații critice și putem avea grijă ca acești copii să rămână alături de famiile lor.

Dacă vrei și tu să te implici, poți dona aici. Nu ai nevoie de mult timp, iar suma donată, oricât de mică ar fi, va ajuta enorm! Cei pentru care luptăm prețuiesc orice ajutor care va contribui la scopul final, în care ne implicăm cu toții: susținem familiile aflate în dificultate și spunem NU abandonului copiilor!

Suntem ceea ce facem, iar împreună putem face mult! Gesturile mici sunt cele care sprijină scopurile mari, așa că și tu poți face parte din echipa frumoasă care ajută copiii. Întinde-le o mână de ajutor. Aproape că îi vezi cum zâmbesc lângă mamele lor, nu-i așa?

Leave A Comment