Alege cadouri rafinate cu gama Pilot Fine writing!

Home/NOI SI PILOT, Stiri/Alege cadouri rafinate cu gama Pilot Fine writing!

Scrisul este o artă, iar instrumentele trebuie să sublinieze cât mai bine acest lucru – exact ca stilourile de lux Pilot. Ele au fost create astfel încât să ai o experiență a scrisului cu totul specială. Prin design-ul elegant și penița foarte rezistentă, să scrii de mână va deveni o plăcere și, dacă te pricepi la caligrafie, poți transforma totul într-o artă.

Este un nou an, în care putem să ne gândim la idei cât mai interesante de cadouri pentru cei dragi. Cu o personalitate puternică, instrumentele Fine writing vin în șapte variante care se potrivesc cu ușurință oricărei persoane iubitoare a scrisului de mână:

Stiloul Pilot Capless îți va atrage atenția din prima clipă pentru că se remarcă atât prin eleganța simplității aparente, cât și prin tehnologia ce stă la baza sa: doar apeși pe buton, iar penița se retrage când nu este folosită. Apropo de peniță, aceast este din aur de 18K, este disponibilă în trei mărimi și poți alege inclusiv variantele placate cu rodiu sau titan. Iar corpul stiloului vine în nenumărate combinații de culori, dar și materiale diferite – rășină dură, cupru sau alamă. Cât despre cerneală, Capless este dotat cu un convertor, însă funcționează și cu rezerve de cerneală. Stiloul Pilot Capless Gold este cu adevărat grațios și poate deveni un suvenir deosebit pentru tine sau cei dragi. În cazul în care voiați o idee de cadou special, iat-o! ?

Nu trebuie să fii un inginer ca să scrii cu stiloul Pilot Heritage 92, însă este cu adevărat un prototip diferit. Acesta are un corp special realizat din rășină transparentă care dezvăluie sistemul de alimentare cu piston, bobina specială și dopul ce etanșează perfect cerneala. Penița sa este din aur de 14K, atent finisată și placată cu rodiu.

Ai un mod de a scrie diferit? Atunci ia în considerare stiloul Pilot Falcon – are o peniță extraordinar de flexibilă ce se adaptează ușor oricărui tip de scriere! Penița este fabricată din aur alb, de 14K, și dă un design modern corpului din oțel finisat cu straturi succesive de lac. Funcționează cu rezerve de cerneală, însă este dotat și cu un convertor.

Ce-ai spune despre un stilou care să fie mai mult decât un instrument de scris? De exemplu, o operă de artă din argint masiv! Așa este stiloul Pilot Silver, un instrument de scris între rafinament și fantezie. N-o spunem noi, ci toți cei care l-au folosit până acum. Desenele sale atent conturate sunt încadrate perfect pe formele sobre, iar penița din aur de 18K desăvârșește corpul stiloului.

Pilot Prera e un fel de superstar! Vine în mai multe culori simpatice, cu multă personalitate. Fie că îți dorești un instrument de scris care iese în evidență prin nuanțe vibrante sau vrei un stilou clasic, acesta poate fi alegerea perfectă pentru tine. Pilot Prera are o peniță de inox și poate fi alimentat din călimară sau cu cartușe.

Pilot Custom 74 se impune printr-un aspect foarte elegant. Deși păstrează stilul stil clasic, iese în evidență prin corpul său din rășină transparentă, capetele rotunjite și penița din aur de 14K, placată cu rodiu și decorată cu detalii elegante. Pentru acest stilou, poți alege dintre cele 3 moduri de scriere: fin, mediu şi gros.

Atunci când vorbim de gama instrumentelor de lux Fine Writing, nu poate lipsi cerneala Iroshizuku, descrisă ca „o odă a peisajelor japoneze și un omagiu adus artei scrierii”. Această cerneală a fost creată de Pilot pentru a fi ca o experiență poetică. De aceea, nici numele nu a fost lăsat la voia întâmplării, ci este o combinație de cuvinte japoneze: „iro” (colorare), ce exprimă un standard înalt şi o mare varietate de culori, iar „shizuku” (picături) sugerează imaginea picăturilor de apă, iar pentru a scoate în evidență unicitatea fiecărei culori în parte, toate nuanțele poartă numele unui peisaj japonez.

Cerneala Iroshizuku este disponibilă în sticluțe de 15 sau 50 ml. Recipientele au o formă specială, care permite utilizarea fiecărei picături de cerneală. Poți alege dintre 24 de culori intense, unice care se usucă rapid și se potrivesc perfect pe orice tip de hârtie.

Te invităm pe www.dacris.net să descoperi stilourile Pilot Fine writing, create foarte atent. Datorită calității, rezistenței și eleganței designului lor, ele pot fi acel cadou perfect care va rămâne cu siguranță în inimile celor dragi pentru mult timp. În plus, vin ambalate în cutii extrem de elegante, numai bune de oferit pentru orice ocazie specială.

Visează, trăiește și scrie cu Pilot.