Ai carte, ai parte. Și-un birou ca la carte!

Home/Promotii, Stiri/Ai carte, ai parte. Și-un birou ca la carte!

Statistic, 10.400 de zile din viața noastră sunt petrecute la birou. Daca îți este greu să calculezi pur și simplu cât înseamnă asta, nu-i nimic, am făcut-o noi.

Sunt echivalentul a 346 de luni sau a 28 de ani. Dacă ai început încă de tânăr să muncești, atunci ai chiar un pic mai mult în cadrul profesional.

Ne petrecem mare parte din zi la birou, iar starea noastră de bine când ajungem acasă este influențată în mod direct de locul de muncă. De aceea, majoritatea angajatorilor preferă să își țină angajații fericiți printr-un mediu de lucru cât mai plăcut și într-un birou bine pus la punct.

Expresia bine cunoscută “birou ca la carte” a devenit și anul acesta numele campaniei noastre prin care oferim deopotrivă angajatorilor și angajaților, o selecție foarte atentă de produse de papetărie și birotică la reduceri substanțiale.

Selecția cuprinde produse din categoriile Organizare si Arhivare, Accesorii de birou, Instrumente de scris si corectura, Comunicare si prezentare, Hartie si Articole din hartie și Tehnica de birou cu discount-uri de până la 79%.

Printre brand-urile cu cele mai mari discount-uri se regăsește Fellowes cu eficientele distrugătoare de documente, Rapesco și agrafele preferate de voi: Supaclip, și nu în cele din urmă instrumentele de scris Pilot.

Campania “Birou ca la Carte” este valabilă până la 31 octombrie. Ești mai eficient și mai happy cu un birou ca la carte. Crede-ne, știm ce spunem!

Vizitează-ne și pe:

By |24 octombrie|Promotii, Stiri|0 Comments

Leave A Comment