Lansare Tipizatecomune.ro

Home/Companie/Lansare Tipizatecomune.ro

www.tipizatecomune.ro este magazinul online al companiei Dacris Impex SRL si are ca obiect de activitate vanzarea de tipizate si articole de birou pentru firme mici si mijlocii, departamente de contabilitate si firme specializate in servicii financiare si de contabilitate.

Dacris Impex SRL este prezenta de peste 15 ani pe piata articolelor de birou si a produselor tiparite.

Magazinul online de tipizate www.tipizatecomune.ro a aparut ca raspuns la nevoia unor anumite categorii de clienti si anume:

  • departamentele de contabilitate,
  • firmele de contabilitate,
  • firmele mici si mijlocii

care au acum la dispozitie un instrument usor de folosit cu ajutorul caruia pot comanda rapid toate tipizatele de care au nevoie, articolele de birou folosite zilnic, dar si carti de vizita, foi cu antet sau plicuri personalizate.

Pana aici nu este nimic deosebit. Diferenta vine din faptul ca:

  • Aveti posibilitatea sa comandati direct la producator/importator si sa beneficiati astfel de preturi optime.
  • Nu mai este nevoie sa cautati cele 30 de articole de birou in oferte de peste 6000 de referinte, ci puteti alege din 300 de produse, atent selectionate, care sa raspunda exact nevoilor dumneavoastra. Veti economisi astfel timp si bani, pe care ii puteti folosi pentru alte activitati, mult mai productive.
  • Veti beneficia de oferte speciale, care sa tina sema si de nevoile unei firme mici sau chiar ale unui singur departament.

Leave A Comment