Sfârșitul unui an foarte bun, începutul unui an extraordinar

Home/Stiri/Sfârșitul unui an foarte bun, începutul unui an extraordinar

Poate decorațiunile din oraș, agitația de la birou și de pe stradă sau poate nerăbdarea care ne însoțește până la vacanță ne-au făcut să ne dăm seama că în scurt timp, sărbătorim Crăciunul și apoi începutul unui an nou. Și ce altă perioadă poate fi mai potrivită pentru o retrospectivă, dacă nu aceasta?

2014 a fost pentru noi un an bun, plin cu multe schimbări și momente frumoase. Am fost mândri să putem sărbători alături de voi 20 de ani. 20 de ani în care am transformat ideile și provocările în realizări și reușite. Mai presus de experiență și contracte încheiate, am câștigat parteneri de încredere și am reușit să construim relații solide cu clienții și furnizorii noștri. De-a lungul celor 20 de ani am fost întotdeauna corecți, eficienți, rapizi și flexibili. Si așa vom rămâne!

Tot în 2014 ne-am aflat pentru a 3-a oară pe shortlist, la categoria „Regional Reseller of the Year” și am concurat cu nume mari din domeniu, ca Amazon sau Bureau Valée.

2014 a însemnat și pași mari în offline: lansarea a două spații comerciale în București: primul concept store de papetărie, Lolol, și a primului magazin de instrumente de scris de lux Namiki, ArtPen.

Lolol Concept Store este creat special pentru tinerii care acordă importanţă locului de unde îşi cumpără produse de papetărie şi rechizite. Lolol nu este doar magazinul unde ei găsesc produse de o calitate excepţională, ci şi locul potrivit pentru un “checkin”sau un “selfie” reuşit. Pentru realizarea designului Lolol a lucrat o echipă de specialişti condusă de arhitectul Ştefan Bianco, iar atmosfera unică a fost creată prin multă culoare şi un mix modern de elemente stradale, cu accente clasice.

Magazinul ArtPen se adresează colectionarilor si iubitorilor de artă, care apreciază transformarea gestului obișnuit de a scrie în ceva de excepție și au resursele de a acoperi această pasiune, pentru a achiziționa un stilou din colectiile Namiki. Am facut un pas la granița dintre afaceri și pasiune și ne propunem să atingem în România performanța europeană a brand-ului Namiki, în aproximativ doi ani.

Am facut toți acești pași alături de oameni care au crezut în Dacris. Iar noi am incercat nu doar sa fim eficienti si seriosi, ci si sa-i surprindem.

Iar în apropierea Săbătorilor, ne place să ne amintim începutul, să ne bucurăm de câteva zile libere cu cei dragi aproape și să ne gândim la pașii următori.

Încrederea și experiența pe care le-am câștigat în timp ne ajută să putem promite azi că vom cel puțin la fel de buni ca și până acum, că ne vom îndeplini obiectivele  într-un mod profesionist şi performant, aşa cum ne-am obişnuit clienţii şi angajaţii.

Nici nu stim cand au trecut 20 de ani. Dar am ajuns aici, cu o echipă de 300 de

oameni, cu un portofoliu de 10.000 de articole, cu peste 6.000 de clienti.

Și ne bucuram să vă spunem “Va multumim” şi vă urăm Sărbători Fericite şi un An Nou cu sănătate şi bucurii!

By |17 decembrie|Stiri|0 Comments

Leave A Comment