Cât de mult scrii cu stiloul? Cât de mult scrii de mână, cu orice instrument, pix, creion, roller? Îți amintești când aveai urme de cerneală pe mâini? Parcă au trecut 500 de ani de atunci și, totuși, nu a trecut chiar atât de mult. Am scris un acrostih pentru a-ți reaminti de ce e important să scrii de mână: pentru că atunci când așterni cuvintele pe hârtie, totul este posibil, totul devine real. Îți scrii lumea ta, așa cum îți dorești să fie. 🙂
Cu o istorie care a luat naștere în Japonia, în anul 1918, instrumentele Pilot au cucerit generație după generație, pe întreg mapamondul.
Un drum lung și inovator: Pilot a ținut mereu pasul cu marile schimbări tehnologice. Acum pășește către un viitor mai verde: B2P, de la sticla de plastic la instrument de scris! Un PET reciclat devine corpul unui roller cu gel retractabil…
Poate scriem de mână din ce în ce mai rar și mai puțin,
Important e să o facem din suflet.
La începutul zilei, la prânz sau chiar în toiul nopții.
Oricând simțim. Orice simțim.
Tatălui, mamei, colegilor, soției. Oricui simțim. Chiar și nouă. Să scriem cuvinte termosensibile, la fel ca cerneala unui instrument Frixion.
Scrisul de mână are o poezie a lui,
Cuvintele curg mai ușor și capătă sesns.
Hârtia le primește cu bucurie și le pune de-o parte,
Iar cei care le citesc înțeleg exact ce-ai vrut să transmiți.
Marii scriitori și-au scris operele de mână,
Ba chiar continuă să o facă,
Iar lumile lor ne invită în călătorii pline de viață, emoție, mister sau fantezie, care rezistă în timp, la fel ca bila din cabură de tungsten a unui instrument V 5.
Lumea noastră poate nu e ca a marilor scriitori, dar e una extrem de personală:
Unii scriem bilețele, alții glume sau rețete de cozonaci.
Mâna se leagă de creier și transformă gândurile în povești,
E magic să le putem da mai departe.
Ar fi bine s-o facem, măcar din când în când.
Asta voiam să vă spunem, că puteți să vă scrieți propria lume, cu #Pilot Pen. O puteți chiar desena, cu Pintor. Pe orice suprafață și în orice mod vreți. 🙂