Mărţişor la birou – idei de cadouri pentru toate colegele

Home/Stiri/Mărţişor la birou – idei de cadouri pentru toate colegele

Chiar dacă 1 martie va fi într-o zi de duminică, nimeni nu scapă de schimbul de mărţişoare, nici măcar la birou. Colegele vor aştepta, cu siguranţă, vineri, să primească un dar care să le aducă primăvara. Fie că eşti bărbat sau femeie, vei oferi cel puţin câteva atenţii. Dacă te-ai săturat de clasicele broşe sau decoraţiuni legate cu o aţă alb-roşie, este momentul să apelezi la creativitate.

Dacă ai cateva colege care sunt mereu cu agenda în mână, alege un pachet cu instrumente de scris sau un roller Pilot.

Ca să oferi cel mai frumos mărțișor, nu trebuie să depui eforturi deosebite, ci să te diferenţiezi puţin. În primul rând află câte doamne şi domnişoare ai în jur. Adaugă la numărul lor încă 3-4 mărţişoare, căci nu se ştie niciodată pe cine ai omis sau cu cine te întalneşti întamplător. Dacă lucrezi într-un birou plin de femei, iar bugetul tău este redus, alege un pix în culorile mărţişorului. Ca să le impresionezi, poţi lega de fiecare pix câte o pralină de ciocolată şi vei dărui un mărțișor de milioane!

Nu uita ca florile sunt întotdeauna o cale de scăpare. În primele zile din martie, toate cănile din birou vor dispărea, pentru că vor fi utilizate pe post de … vază.

Bijuteriile sunt apreciate de femei, însă trebuie să fie alese cu atenție, căci gusturile sunt atât de diferite, încât cadoul bine intenţionat se poate dovedi un fiasco, dacă nu i se potriveşte destinatarei. Mai bine alege o bijuterie de pachet stilou-portvizit! Sigur îi va plăcea!

Când vine vorba despre şefe, datele problemei se schimbă. Este nevoie de atenţie la detalii: dacă ştii că apreciază imprimeurile, îi vei smulge un zâmbet cu pixul Pilot Wildness, într-un pachet cu o cutie asortată. Dacă are un scris caligrafic şi adoră stilourile, mărţişorul perfect este setul Iroshizuku.

Indiferent ce mărţişor alegi, asigură-te că nu vei omite nicio colegă şi pregăteşte-te să primeşti multe zâmbete şi mulţumiri pentru atenţia şi originalitatea de care ai dat dovadă. O primăvară frumoasă!

By |25 februarie|Stiri|0 Comments

Leave A Comment