Hârtia Double A – o mulțime de beneficii. Plus cadouri la orice comandă

Home/Avem in magazin/Oferte noi/Hârtia Double A – o mulțime de beneficii. Plus cadouri la orice comandă

Ne dorim cu toții să protejăm mediul și suntem foarte atenți cu felul în care consumăm și reciclăm. Poți afla mai multe despre cât de simplu este să fim eco la birou.

Însă, oricât de mult am avea grijă de mediu și oricât de mult am aprecia tehnologia, hârtia ne este indispensabilă, în fiecare zi.

Așa că astăzi îți propunem să aflăm împreună mai multe despre hârtia Double A, una dintre preferatele noastre. Înainte să detaliem beneficiile acestui produs minunat, trebuie să te anunțăm că avem o campanie specială: la toate comenzile de hârtie Double A îți oferim cadouri, astfel:

  1. Comanzi între  25 si 50 de topuri de hârtie și primești un breloc Troika, la alegere.
  2. Dacă în comanda ta se află între 51 si 100 de topuri de hârtie, îți oferim un portvizit sau un breloc, la alegere.
  3. Peste 100 de topuri comandate îți aduc automat un suport de birou, tare arătos și util, tot de la Troika.

Te așteptăm pe site să descoperi toate cadourile!

Hârtia Double A este este apreciată pentru calitatea sa superioară şi natura sa ecologică. Tot secretul stă în calitatea fibrei, iar conţinutul ridicat de fibră al hârtiei Double A face ca hârtia de copiator să fie de cea mai bună calitate pentru aparatele de viteză ridicată. Mai jos se află şapte motive pentru care merită să o comanzi:

•  Calitatea acestei hârtii a fost dovedită în urma efectuării unui test dificil de fiabilitate la tipărire. S-au copiat 60 de pagini pe minut timp de 24 de ore încontinuu și nu s-a înregistrat nici un blocaj!

•  Documentele tale vor arăta impecabil! Suprafaţa netedă a hârtiei permite o absorbţie excelentă a tonerului, iar calitatea copiei este similară cu cea a originalului.

• Pentru că hârtia e atât de netedă, procesul de copiere nu necesită niciun efort, în special la aparatele de mare viteză.

•  Gradul ridicat de alb al hârtiei Double A oferă un contrast de imprimare ridicat şi rezistenţă foarte bună la decolorare.

•  Știai că hârtia poate prelungi viața copiatorului și îi poate îmbunăți performanța? Marginile ascuţite ale hârtiei contribuie la efectul antistatic din timpul imprimării sau copierii, iar cantitatea scăzută de praf reduce uzura copiatorului.

•  Opacitatea ridicată a foii de hârtie Double A şi stratificarea excelentă datorită fibrei  de înaltă calitate permit imprimarea excelentă, pe ambele părţi.

• Hârtia Double A nu are acizi, ceea ce înseamnă că are o durată mai lungă de expunere, oferind astfel o perioadă de păstrare mai mare a documentelor.

Sperăm că beneficiile hârtiei Double A și cadourile pe care ți le-am pregătit te vor convinge să comanzi pe dacris.net cât mai multe topuri! Te așteptăm pe site!

Leave A Comment