Cărţile de vizită – cum ştii că ai făcut alegerea perfectă?

Home/Stiri/Cărţile de vizită – cum ştii că ai făcut alegerea perfectă?

Când ne gândim la cărţi de vizită, cel mai important lucru care ne vine în minte este designul. În funcţie de specificul companiei, este potrivit un stil mai conservator sau dimpotrivă, cât mai ieşit din comun.

Mesajul pe care îl transmite o carte de vizită este cheie: imaginea profesională pe care vrei să o transmiţi. Una dintre regulile de la care este bine să nu faci rabat este calitatea. Aspectul trebuie să fie impecabil, atât prin calitatea hârtiei, cât şi a tipăriturii. Odată ce aceste condiţii de bază au fost îndeplinite, poţi trece la celelalte aspecte.

O carte de vizită trebuie să conţină doar elementele importante pe care vrei sa le comunici. Din ce în ce mai mulţi folosesc în ultimul timp QR code-urile, reducând astfel informaţia la esenţial. Pentru imaginea de ansamblu a companiei din care faci parte, care se reflectă şi asupra ta, este util să apară pe cartea de vizită datele de contact pentru social media, în special pentru reţeaua profesională Linkedin.

Pentru marca creativă a designului, cerul este limita!

*sursa foto: boredpanda.com

Felul în care prezentăm cartea de vizită este, de asemenea, important. Una este sa prezinţi o carte de vizită dintr-un portvizit elegant, care să te reprezinte şi altceva este să oferi o carte de vizită …boţită, din buzunarul de la cămasă.

La Dacris, calitatea cărţilor de vizită este pe primul loc. Comanda dumneavoastră este realizată cu elementele grafice dorite, cu un design optim. Mai multe detalii sunt disponibile aici: http://www.dacris.net/solutii-integrate-de-tipar/identitate-vizuala/carti-de-vizita

By |11 iunie|Stiri|0 Comments

Leave A Comment