Vrei să-ți schimbi biroul? Descoperă noutățile de la Dacris!

Home/Avem in magazin/Oferte noi/Vrei să-ți schimbi biroul? Descoperă noutățile de la Dacris!

Toamna aceasta n-a venit fără surprize pentru voi! Avem câteva noutăți despre care trebuie neapărat să vă povestim! 🙂

Skag, partenerul nostru de peste 13 ani și lider de  piață în domeniul articolelor de birou în Grecia, ne-a propus anul acesta să fim mai îndrăzneți și să aducem în birouri mai multă culoare și eleganță.

Colecția Red ne îndeamnă să nu uităm de momentele frumoase din vacanțe nici când suntem la birou. Amintirea unui oraș frumos, a unui zâmbet sincer sau a unei mașini de pe o stradă necunoscută-  toate pot fi păstrate mai ușor în memoria noastră și ne pot înveseli orice zi, dacă avem grijă să le pastrăm aproape, oriunde am fi.

Bibliorafturile Skag Red au împrumutat din culorile și stilul londonez și te vor ajuta să-ți găsești mai ușor documentele, fiindcă sunt mult diferite de orice biblioraft. Dacă mai ai nevoie de încă un motiv să ți le comanzi, află că sunt reduse cu 20%!

Mapele de carton Skag Red Collection sunt îndrăznețe și te provoacă să ieși pentru o vreme din zona călduță a clișeelor articolelor prea serioase de birou. Desigur, nu sunt neapărat potrivite pentru o întâlnire sobră de business, însă îți pot aduce în birou un accent de culoare de care ai nevoie. În plus, au o reducere de 24%.

Dacă te-ai plictisit de agendele simple și deloc colorate pe care le alege majoritatea colegilor, avem o propunere interesantă: caietele Red Skag! Copertele lor ca niște cărți poștale îți vor aminti să te relaxezi când lucururile o iau razna la birou și ai de făcut o sută de lucruri în același timp.

Recomandările noastre pentru o toamnă frumoasă la birou includ articolele de mai sus și o urare: curaj și cel puțin un zâmbet în fiecare zi!

By |23 octombrie|Oferte noi|0 Comments

Leave A Comment