Tu cât de des scrii de mână?

Home/Stiri/Tu cât de des scrii de mână?

Tehnologia ne ajută zilnic şi în aceleaşi timp, ne ţine departe de pix şi hârtie. Tastatura, telefonul şi aplicaţiile “pentru orice” au înlocuit plăcerea de a dărui cuiva câteva rânduri personale.

Recunoaştem că e mai simplu să dai un mail, un sms, însă dragul cu care scrii pe hârtie şi mai ales, zâmbetul pe care îl poate provoca un text scris de mână sunt de neegalat. In plus, un caiet în care îţi faci timp să păstrezi zilnic o întâmplare, o reuşită sau chiar un moment mai neplăcut, îţi va aduce multe satisfacţii peste o vreme. Aşa că te încurajăm să scrii mai mult, mai des, de mână!

Pentru notiţele de la birou, atunci când te grăbeşti, avem soluţiile potrivite: Frixion Clicker, Point si Roller Ball. Scrii uşor şi repede, ştergi, rescrii, iar dacă vrei să le asortezi cu agenda sau biroul, nu trebuie decât să alegi culoarea potrivită! Când vrei ca notiţele să fie mai vesele, ia în considerare Roller-ul V5 Collector J

Pentru cei care apreciază stilul clasic, stilourile sobre şi elegante de la Pilot sunt perfecte! Peniţele din aur, flexibile, corpul din oţel şi calitatea impecabilă a finisajelor vă vor convinge că trebuie să vă comandaţi imediat cel puţin un stilou Pilot, fie că alegeţi Capless, Falcon sau Vortex !

Colecţionarii şi cunoscătorii, dar şi cei care îşi doresc un stilou-operă de artă, se vor îndrăgosti ireversibil de stilourile Namiki. Aceste instrumente de scris sunt unice şi celebrează poezia, frumosul, dar şi ştiinţa. Pentru colectiile Namiki, artizanii japonezi folosesc cele mai fine materiale pentru a crea stilouri perfecte. Tehnica “Maki-e” este o tehnică de lăcuire veche de secole, prin care sunt aplicate straturi multiple de lac stilourilor. Pe lângă combinaţia unică de metale preţioase şi răşini, desenele pictate manual ilustrează scene bogat detaliate din natura şi cultura japoneză. Rândurile scrise cu o astfel de “bijuterie” vor căpăta o însemnătate aparte…

Ştim deja că obiectele pe care le folosim spun multe despre noi. Iar stilourile Prera ne definesc ca oameni veseli, optimişti şi dinamici. Culorile vii, de la galben la roz intens sau verde lămâie te vor surprinde, iar cerneala Iroshizuku te va face să scrii zilnic cel puţin o scrisoare personală.

Cu atât de multe şi minunate opţiuni, este imposibil să nu-ţi doreşti să scrii mai mult, mai des, de mână!

By |18 august|Stiri|0 Comments

Leave A Comment