Top 5 cele mai furate obiecte de la birou

Home/Stiri/Top 5 cele mai furate obiecte de la birou

Ai observat cum dispar misterios obiectele de birotică din birou? Nu lucrezi într-un Triunghi al Bermudelor, ci exact în rândul unor colegi de a căror mână se lipesc uneori pixuri, capsatoare sau chiar cartușe de cerneală pentru imprimantă.

Top 5 cele mai furate obiecte de la birou

Dacă ți s-a întâmplat și ție să pleci acasă „din greșeală” cu un post-it lipit în palmă, află că nu faci parte dintr-un procent mic. Nu știm exact cum stă situația în România, dar în SUA datele citate de Boston.com arată că mai mult de 40% dintre angajați consideră ca pot împrumuta ceva de la colegii lor fără să returneze obiectul, iar peste 50% dintre ei se consideră îndreptățiți să ducă acasă produsele de birotică din birou.

Care sunt cele mai căutate?

1. Locul 1 este ocupat cu brio de obiectele de scris

Orice pix, creion, stilou, chiar și carioca de tip highlighter are nici mai mult, nici mai puțin de 82% șanse să aibă o perioadă scurtă de viață în mediul corporatist. Ajung să fie uitate în mână, în buzunarul de la piept sau cel de la pantaloni și dacă tot l-ai dus acasă…cum să te întorci a doua zi cu el la birou?

2. Produsele de papetarie

Câți dintre noi nu au pe biroul de acasă măcar o agendă pe anul trecut, pe care au subtilizat-o de la birou cu 3 luni înainte de sfârșitul anului? 35% dintre corporatiști nu pot ceda tentației și pleacă acasă cu cel puțin un sticky-note sau chiar un notebook.

3. Agrafe de birou

Pentru că le place ordinea sau suferă de un sindrom obsesiv compulsiv, 28 % dintre angajați fură din birouri cutii întregi cu agrafe de birou. Oare câte acte au de pus în ordine acasă?

4. Perforatoare

Ce mare lucru poți face cu un perforator acasă? Să îți găurești diplomele ca sa le organizezi mai bine când îți refaci CV-ul? Să perforezi celofanul pentru borcanele cu murături? Nu știm cu siguranță ce fac angajații cu perforatoarele pe care le împrumută de la locul de muncă, știm sigur ca 22% fac acest lucru. Am putea să îi intrebam pe ei. 🙂

5. Foarfece

De câte ori nu ai alergat la alt etaj ca să faci rost de o foarfecă în momentele critice? În câte sertare nu ai scormonit când trebuia să desigilezi un pachet? Ei bine, foarfecele de care aveai nevoie se află acasă la 20% dintre colegii tăi. Încearcă să îi identifici.

Sursa foto: pinterest.com

Vizitează-ne și pe:

By |11 martie|Stiri|0 Comments

Leave A Comment