Scoate copilul din tine la joacă!

Home/Stiri/Scoate copilul din tine la joacă!

La ce sunt bune cărțile de colorat pentru adulți

Când ai colorat ultima oară? Să tot fie vreo 10 ani de atunci, nu? Poate 20 și un pic?

Recunoaște că ți-a mai scăpat mâna pe un creion când te-ai jucat de-a baby sitter-ul pentru copilul vecinei. Nu ai de ce să te rușinezi. Toți ne entuziasmăm în fața unei cărți de colorat. Puțini avem curaj să recunoaștem că ne e dor să mai fim puțin copii.

Acum nu mai trebuie să ne ascundem și nici să ne frustrăm. Un copil mare, ascuns în trup de adult, a inventat așa numitele cărți de colorat pentru adulți. Sunt noul trend care începe să concureze cu succes cu mersul la terapie. Scapi de stres și mai rămâi și cu bani pentru creioane de colorat. 🙂

Plus că, metoda de relaxare e mult mai ieftină decât o ședință la masaj și nici nu îngrașă cât o înghețată pe care ajungi să o mănânci din frustrare.

Dacă te-am convins să te apuci de colorat, asigură-te și că ai arsenalul necesar în dotare ca să începi ședința de relaxare.

Poți opta pentru setul de creioane cerate Colorino, setul de creioane Toy Color sau cariocile Pilot Frixion Colors care îți permit să ștergi și să desenezi din nou. Du copilul din tine la joacă! De când nu a mai ieșit afară? 🙂

Sursa foto: BahaiTeachings.org

Vizitează-ne și pe:

By |15 aprilie|Stiri|0 Comments

Leave A Comment