Omul Negru a venit. BLACK FRIDAY

Home/Oferte noi, Promotii, Stiri/Omul Negru a venit. BLACK FRIDAY

(…)

Ora 23:00 a sosit, Omul Negru n-a venit.

Ora 00:00 a sosit, Omul Negru a venit!

Spune colega noastră Ana din echipa de Online în fiecare an de Black Friday. Și așa începe prima zi din nefasta campanie. E fun să lucrezi în retail, mai ales în timpul campaniilor mari precum aceasta. De Back to School nici nu mai povestim, nu am ști de unde să începem – suntem o companie de papetarie & birotică, for God’s sake! 🙂

Serios, chiar ne place tot ceea ce ține de campaniile în care retailerii sunt asociați cu Moș Crăciun – pregătesc din timp cele mai mari reduceri la cele mai dorite produse iar noi așteptăm cu listuța în față, startul la cumpărături.

ATENȚIE! Acest text nu este un pamflet și trebuie tratat ca atare.

Cum spuneam, și anul acesta ne înscriem în rândul retailerilor de Black Friday, cu reduceri de până la 83% și cu sute de produse noi pe www.dacris.net.

Crezi că ți-ai completat lista? Stai să vezi ce listă de produse ți-am pregătit noi! Va fi disponibilă fix la ora 00:00 din 17 noiembrie până la 19 noiembrie, ora 00:00. Dacă ești curios/ă din fire, atunci află că sunt peste 1600 de produse înscrise în campania de Black Friday.

Vei afla de știrile noastre în ceea ce privește campania Black Friday de pe site-ul nostru www.dacris.net, Newsletter care cuprinde cele mai mari reduceri sau din pagina noastră de Facebook.

Piua! Spor la cumpărături! 😉

Vizitează-ne și pe:

 

Leave A Comment