Idei de cadouri corporate. Alege cu stil!

Home/Stiri/Idei de cadouri corporate. Alege cu stil!

Intră în magia sărbătorilor de iarnă! Nu știm dacă este chiar magie, dar frumos și special cu siguranță este, mai ales atunci când începe febra cumpărăturilor de cadouri, atât cele business, cât și cele pentru familie și prieteni.

În perioada aceasta, companiile sunt campionii cadourilor speciale oferite clienților, furnizorilor sau partenerilor de afaceri, iar alegerea cadoului potrivit este esențială pentru eticheta business pe care o respecți și, implicit, pentru cariera ta.

Știm că alegerea cadoului potrivit poate fi dificilă. De aceea ți-am pregătit câteva sfaturi și idei. În primul rând, trebuie să ai în vedere bugetul pe care vrei sa îl aloci, profilul business al destinatarului și genul de cadou potrivit acestuia.

Poți opta pentru tradiționalele coșuri de produse românești, produse de lux sau personalizate.

Cadouri business de lux

Calitatea este cea mai importantă când este vorba despre cadourile pe care le dăruiești. Poți opta pentru un Stilou Capless Gold.

Corpul metalic se asortează perfect cu accesoriile placate cu aur și penița din aur de 18 carate, ce poate fi retrasă printr-o simplă apăsare atunci când nu este utilizată, datorită mecanismului foarte precis de care dispune stiloul.

Setul cu stilou Prera și cerneală Iroshizuku: penița stiloului este din inox, iar fiecare culoare a cernelurilor poartă numele unui peisaj japonez.

Set de birou elegant, sofisticat și bineînțeles organizat. Setul de birou este confecţionat din piele ecologică. Conţine suport de corespondenţă, suport cilindric pentru instrumente de scris, mapă de birou dublă și un cuţit pentru desfăcut corespondenţa.

Cadouri speciale

Minunatele suporturi magnetice de birou Troika, din metal, placate cu crom strălucitor, sunt special create pentru a fi oferite cadou. Inovație, design contemporan și exclusivitate sunt cuvintele care definesc cel mai bine gama de produse Troika.

Pentru și mai multe idei, te invităm să consulți secțiunea noastră specială de cadouri!

Clienții, partenerii și furnizorii sunt cei care îți reprezintă cel mai bine business-ul în piață. Ai grijă de ei! 🙂

Sursa foto: http://driver-driver-driver.com/

 

Vizitează-ne și pe:

By |16 decembrie|Stiri|0 Comments

Leave A Comment