Ghiozdanul cu amintiri – Prima zi de școală!

Home/Stiri/Ghiozdanul cu amintiri – Prima zi de școală!

Prima zi de școală… îți mai amintești?

Emoțiile acelea care te făceau să te gândești unde vei ajunge, cum arată școala asta despre care vorbeau ai noștri și mai ales, cum va fi?

Acum, ai ajuns în același punct și ai aceleași emoții, chiar dacă micuțul tău este cel care va începe școala. Te-ai gândit atât de mult la momentul acesta, și te-ai pregătit intensiv dar… tot simți că ai uitat ceva care va împiedica momentul să fie perfect!

Hai să revizuim împreună lista, ce zici?

Copilul tău o să trăiască aceleași lucruri ca tine la momentul acela, deci încearcă să-ți amintești care au fost stările acelea, astfel încât acum să îl poți pregăti emoțional pe cel mic.

Ce este primordial din punct de vedere material?

Știi deja că micuțul elev va avea nevoie de rechizite. Chiar dacă este vorba despre clasa I sau despre altă clasă, primul instrument de care are nevoie este stiloul.

Este bine sa îi induci copilului tău ideea de a scrie cu stiloul. Nu o să uite niciodată mirosul cernelii pe hârtie din școala primară și jocul peniței stiloului, și astfel îi dezvolți abilitatea de a scrie ordonat. Scrisul de mână este un mod de descifrare a personalității și a caracterului fiecăruia. Este unic.

Va avea nevoie mai apoi pe rând de creion, radieră, creioane colorate, carioci, instrumente de pictură, bloc de desen, caiete de matematică și dictando (română), penar, ghiozdan și instrumente de geometrie dacă este cazul.

Dacă ai lăsat cumpărăturile pe ultima sută de metri vei găsi tot ce îți trebuie pe dacris.net sau rechizitelemele.ro, chiar la reduceri substanțiale și oferte speciale! 😀

Dacă nu vrei să îți petreci ore în șir în fața calculatorului în căutare de rechizite, găsești absolut tot ce este nevoie în pachetele speciale realizate în mod deosebit pentru copilul tău.

Pe final, află dacă este cazul să poarte uniformă și fii sigură că va avea una până la începutul școlii fie că o cumperi fie că o croiești.

Aa… și să nu uităm de cutiuța pentru prânz, o găsești tot la noi 🙂

Vezi toate ofertele aici sau aici

Retrăiești prima zi de școală prin ochii copilului tău și suntem alături de tine. Este ceva, nu? 😀

Sursa foto: http://bit.ly/2bCPECu ; http://bit.ly/2brfiwO ; http://bit.ly/2byTeMT

Vizitează-ne și pe:

By |1 septembrie|Stiri|0 Comments

Leave A Comment