Marile schimbări se fac cu gesturi mici.

Home/Promotii, Stiri/Marile schimbări se fac cu gesturi mici.

Back to school

Vara asta te-ai distrat, ai râs, ai înotat la vreo 40 de grade, ce s-o mai lungim… a fost o vară 2017 pe cinste. Acum, la început de septembrie îi spunem bye bye sezonului cald și îi urăm bun venit noului an școlar!

Fraza asta este potrivită pentru ambele părți, atât copii cât și părinți. Deci da, tu cel care stai acum pe scaun în fața PC-ului căutând rechizite potrivite pentru cei mici si pentru tine de ce nu… este timpul!

Este perioada aceea din an în care prețurile rechizitelor se reduc, în care poți găsi cele mai cool rechizite de cea mai bună calitate la niște suuuuuper reduceri. Da, vorbim despre acea perioada, acea campanie… Back to School!

Produse cool ca rucsacurile Madpax, Mojo, Senfort sau Starpack, rollerele FriXion cu care scrii, ștergi și rescrii, stilourile Pilot și cerneala Iroshizuku sau produsele de coloriaj ajung la super discount-uri în perioada 1 – 15 septembrie 2017.

Anul acesta însă am mai pregătit ceva. Se numește Dacris Educational și este programul nostru de suflet nou-nouț. Dacris Educational îți oferă oportunitatea să cumperi rechizite, câștigi puncte iar cu acele puncte oferi cadouri școlii unde învață copilul tău.

Dacris Educational

Nu mai aștepta fondul clasei. Poți face echipă cu ceilalți părinți din clasa copilului tău pentru a aduna punctele primite din comenzile tale.

Ești gata de cumpărături? Intră în site și începe cursa pentru reduceri!

Vizitează-ne și pe:

Leave A Comment