Cum alegi cadourile de business potrivite

Home/Stiri/Cum alegi cadourile de business potrivite

Să găsești cadoul potrivit pentru partenerii de afaceri, pentru șefi sau colegi poate fi complicat. Există reguli nescrise și etichete pe care știi că trebuie să le urmezi, dar în același timp vrei să oferi ceva unic. Cum găsești echilibrul între a face un cadou care să transmită aprecierea într-un mod profesionist, serios și în același timp să fie creativ?

Din experiența noastră, e bine să ții cont de câteva aspecte. In primul rând, e necesar să înțelegi că ceea ce oferi spune în primul rând ceva despre cel ce face acest gest. Apoi, regula “de aur” este că în mediul de business este bine să nu faci cadouri personale.
Cadourile de business trebuie să reprezinte un semn de mulțumire față de ceilalți și nu o obligație. Un cadou prea scump poate transmite o idee greșită, care duce cu gândul la lingușeală sau chiar mită. Pe de altă parte, un cadou prea ieftin arată neglijență. În cazul în care ți se pare potrivit  să dăruiști un obiect cu valoare mare, discută cu colegii tăi; puteți face asta împreună.

Un cadou potrivit și deloc personal pentru un șef căruia îi plac obiectele premium este un stilou unic Namiki. Artizanii japonezi au folosit cele mai fine materiale pentru a crea stilourile perfecte! Și stilourile de lux Pilot sunt o idee bună. Fie că alegi modelul Heritage 92, Capless Decimo sau  Capless Ultra Matt Black, vei impresiona. Penițele de aur placate cu rodiu, liniile fine și culorile elegante se potrivesc oricărei persoane atente la instrumentul de scris pe care îl folosește.

Dacă vrei să faci cadouri colorate, dar potrivite pentru oameni serioși, alege accesoriile Troika. Un portvizit, un suport pentru birou sau un breloc care găsește cheile pierdute- toate sunt potrvite pentru cineva care iubește culorile.

O servietă sau o geantă pentru laptop sunt oricând binevenite. Aici găsești o mulțime de variante, mai sport sau mai elegante, de piele sau material textil, toate de o calitate expcepțională.

Dacă ai nevoie de un număr mare de cadouri corporate, de tipul pachet agendă-pix sau altele asemenea, te putem ajuta cu recomandări și oferte personalizate. Te încurajăm să oferi cadouri personalizate; întotdeauna acest lucru arată că acorzi atenție specială și prețuiești puternic relația de business.

Sperăm că acum îți sunt puțin mai clare direcțiile ce trebuie urmate pentru a oferi cadouri potrivite, ce vor trasnmite corect mulțumirile și aprecierile tale.
Te așteptăm pe www.dacris.net cu o mulțime de propuneri de cadouri de business!

By |30 octombrie|Stiri|0 Comments

Leave A Comment