Care sunt rechizitele preferate ale copiilor și de unde le cumpărăm?

Home/Avem in magazin/Care sunt rechizitele preferate ale copiilor și de unde le cumpărăm?

Incă două săptămâni până la primul clopoțel care anunță începutul noului an școlar și puțin timp pentru cumpărarea rechizitelor. In plus, copiii pot fi foarte convingători uneori, iar lista rechizitelor se poate mări de la o zi la alta, fără să țină seamă de bugetul prestabilit.

Ai nevoie de ajutor: o listă bine pusă la punct și un loc de unde unde să cumperi rechizite rapid și ușor, cu prețuri accesibile. Iar noi avem răspunsul: www.rechizitelemele.ro. Rechizitele au reduceri de până la 30%, transportul este gratuit la comenzi de peste 80 de lei, iar de fiecare dată când plasezi o comandă, primești automat un cadou!

Ca să vă fie mai ușor, ție și copiilor, ne-am gândit să vă facem o listă cu câteva rechizitele preferate ale celor mici,  de care sigur vor avea nevoie.

1. Ghiozdanul în care încap teme bine făcute și note bune poate fi super-colorat sau mai serios, în funcție de vârstă și preferințe. Un lucru este clar: prețurile sunt accesibile, iar calitatea celor 130 de modele pe care le găsiți aici este impecabilă!

2. Cel mai bun pix este și cel mai căutat: Frixion este, oficial, pixul preferat al copiilor de toate vârstele! Cu prețuri între 8,50 și 16,90  lei, Frixion se va dovedi ajutorul de încredere al elevilor, și în clasă și acasă.

3. Dacă vrei să le cumperi celor mici cele mai bune caiete, ai  de unde alege! Filele din hârtie superioară și designul cool al copertelor acestor caiete vor convinge

și copiii și adulții că au făcut alegerea potrivită.

4. Mai ai și acum stiloul pe care ți l-au cumpărat părinții cand erai la școală și vrei să le cumperi și tu celor mici instrumente de scris care să dureze ani și ani? E simplu: alege stilourile Pilot!

5. Creioanele, cariocile, acuarelele și alte accesorii utile pentru lucrul manual nu trebuie nici ele să lipsească din ghiozdan! Incurajează-i pe cei mici să le folosească și acasă și să renunțe la tabletă sau jocuri video, pentru un moment colorat!

6. Știm cu toții, însă, că tehnologia trebuie să facă parte din viața copiilor de astăzi. Dacă este momentul să-i cumperi un laptop, o tabletă sau accesorii pentru calculatorul de acasă, tot la www.rechizitelemele.ro trebuie să apelezi.

E foarte simplu să-ți surprinzi copilul cu rechizitele lui preferate, fără să-ți sacrifici intreg salariul! În plus, cadoul primit la fiecare comandă va adauga un zâmbet pe chipul celui mic!

La rechizite înainte!

Leave A Comment