Câștigă o petrecere nebună la RIO!

PILOT te trimite în vacanță! Dacă nu ai apucat să-ți iei concediu, nu-i nimic, PILOT îți va oferi o experiență pe care nu poți să o uiți așa usor!

Unde? La Rio de Janeiro! :)

Cu cine? Cu prietenii tăi bineînțeles… și PILOT!

Cu toții am auzit de marele carnaval de la Rio, cel mai mare carnaval din lume. O petrecere care durează patru zile, adună peste două milioane de oameni pe străzi în fiecare zi și la care petrecăreții dansează îmbrăcați foarte sumar pe ritmuri de samba!

Asta este o imagine de care îți este cam greu să te desparți. :)

Te întrebi probabil acum care este legătura între PILOT Corporation, compania japoneză d­­­­e instrumente de scris, rechizite și bijuterii cunoscută în întreaga Europa și carnavalul de la Rio.

Pe scurt, este aniversarea a 20 de Ani a rollere-lor și pixurilor cu gel G-2 Pilot! 20 de Ani de scriere fină, eficiență și de culori strălucitoare!

PILOT își dorește să sărbătorească acest eveniment cu noi. Și pentru că nu avem loc cu toții, avem concurs ce durează până la 30 septembrie 2017. :)

Tot ce trebuie să faci pentru a intra în concurs este să te inscrii aici și să dai share concursului pe pagina ta de Facebook. Primești și mai multe șanse de câștig dacă prietenii tăi se înregistrează în concurs.

Premiul cel mare este bineînțeles, excursia la Rio de Janeiro de care vorbeam mai sus.

Premiul doi – Bicicletă Pegas

Premiul trei – Hoverboard

Premiul patru – Tricicletă

Premiul cinci – Penare complet echipate Pilot

Află totul despre regulile jocului, informațiile legale și câștigători aici. Ești gata de samba? Te așteptăm la cea mai mare petrecere a lumii!

Com todo meu amor,

Echipa Dacris


Vizitează-ne și pe:

This entry was posted in Concursuri online, NOI SI PILOT, Stiri. Bookmark the permalink.

2 Responses to Câștigă o petrecere nebună la RIO!

  1. Folosim Pilot sunt cele mai bune, se poate sterge si corecta.

  2. Baldea Ioan says:

    Sunt cele mai bune, au fost un real ajutor pt.baiatul meu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>