Business Secret Santa

Home/Stiri/Business Secret Santa

Atmosfera de sărbătoare a Crăciunului pătrunde încet și la birou. Apare brăduțul frumos decorat în colțul cel mai de vază, decorațiuni pe lângă laptop-uri și monitoare și, cu cât ne apropiem mai mult de sărbătorile de iarnă, încep să se audă colinde în fundal.

Specifice sezonului sunt și Secret Santa şi Xmas Party, care au devenit deja o tradiție, iar companiile organizează cu drag aceste evenimente.

Sunt cele mai așteptate evenimente profesionale fun ale anului, bineînțeles în afara team-bulding-urilor :). Este o ocazie bună de a-ți demonstra colegialitatea în colectivul din care faci parte.

Secret Santa se bucură de o mare popularitate datorită misterului și “conspirației” care se instalează în birou în momentul în care se face extragerea numelor colegilor din acel bol.

Totuși, în timp ce majoritatea colegilor entuziasmați se consultă în privința cadourilor, există și cei care nu participă la Secret Santa.

Nu pentru că sunt împotriva acestei acțiuni, ci poate doar le este foarte greu să aleagă un cadou potrivit. Este și mai greu dacă este vorba despre un nou coleg, nu foarte sociabil și care nu cunoaște întregul colectiv. În cazul acesta, știți deja ce aveți de făcut.

Interveniți, ajutați-l în alegerea cadoului potrivit şi dovediți-i de ce este bine să participe la mica adunare!

Iată câteva idei de cadouri pentru „Moșii” indeciși:

Un prim exemplu sunt frumoasele suporturi magnetice de agrafe Troika, special create pentru cadouri business.

Între recomandările de top se numără produsele Pilot, compania japoneză cunoscută în întreaga lume pentru calitatea și tehnica excepțională ale instrumentelor de scris de lux.

Ramele foto Naga pot fi folosite împreună cu un marker cu funcție de ștergere după scriere.

Pentru și mai multe idei de cadouri, vă așteptăm pe dacris.net.

Santa va fi cu siguranță acolo! 🙂

Sursa foto: http://www.lifehacker.co.uk/

 

Vizitează-ne și pe:

By |12 decembrie|Stiri|0 Comments

Leave A Comment